Info Actual

Info Actual > Showbiz > Adelina Pestrițu, mesaj subtil către Oana Zăvoranu: ”Nu vă scoate nimeni la pensie pentru bârfă și critică online”
Showbiz

Adelina Pestrițu, mesaj subtil către Oana Zăvoranu: ”Nu vă scoate nimeni la pensie pentru bârfă și critică online”

Adelina Pestrițu, mesaj subtil către Oana Zăvoranu: ”Nu vă scoate nimeni la pensie pentru bârfă și critică online”

Oana Zăvoranu a fost mai dură ca niciodată cu Adelina Pestrițu în unul dintre episoadele emisiunii sale online. Chiar dacă emisiune este un pamflet, comentariile Oanei au deranjat marea parte a vedetelor din showbiz-ul românesc, iar Zăvoranu a știut cum să transforme aceste atacuri chiar într-un show de televiziune transmis online.

De curând, Adelina Pestrițu a atacat subtil persoanele care continuă să o critice, mai cu seamă pe Oana Zăvoranu. Urmăritorii s-au gândit imediat că replica acidă pe care fosta soție a lui Luviu Vârciu a aruncat-o pe o rețea de socializare îi este destinată Queridei.

Adelina Pestrițu continuă lupta cu gurile rele!

Adelina Pestrițu le-a oferit tuturor cârcotașilor un mesaj scurt și cuprinzător, semn că încă mai poate și nu se lasă deloc influențată de gurile rele și ochii prea critici. Pentru ca cei răutăcioși să înțeleagă odată pentru totdeauna, Ade a apelat și la această abordare, deși cei care o urmăresc în mediul online știu că nu are obiceiul de a răspunde atât de tăios și cu un iz de aroganță.

O internauta a postat un comentariu la o recentă postare de a Adelinei: „Ești prea slabă, Adelina! Fără supărare, în afară de sâni nu ai nicio formă la corp”. Fosta prezentatoare de televiziune, istovită de atâtea explicații, mai cu seamă că după ce a născut comentariile la adresa siluetei sale nu au încetat, le-a răspuns în consecință tuturor care o comentează de zor.

”Nu vă scoate nimeni la pensie pentru bârfă”

„Anunțați-mă când vă plictisiți să mai comentați ca și cum vă aparținem”, i-a replicat Adelina, care ulterior a postat schimbul de cuvinte dintre ea și o fană și a detaliat motivul pentru care a răspuns atât de tăios.

„Valabil pentru toți comentatorii de „meserie”. Nu primiți nici bonuri de masă, nici ajutor social și nici nu vă scoate nimeni la pensie pentru bârfă și critică online. Bye”, a spus Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu a intrat în gura Oanei Zăvoranu

„Cum o să mă descurc eu cu toți sponsorii ăștia care mă așteaptă? Eu azi vă cancel pe toți, deci marș de la mine de la ușă, pentru că azi nu mi-am băut cafeaua. Nu pot efectiv să mă concentrez. Ea când era de acolo de la ea de la Muscel, mă-sa când o scula venea cu cafeaua. Pinocchio, Pinocchio, mamă, hai mamă să săpăm că au crescut buruienile în curte. Ea zicea că nu vrea, să îmi vine make-up-artista. Mamă, iar ai mâncat colțul ăla de pâine de l-a lăsat tac-tu acolo?

Pe spinarea voastră îşi fac baragladinile astea case, dressinguri şi vă zic cum dorm ele în aşternuturi de 8000 roni? Nu vă simţiţi prostite? Nu vă simţiţi furate pe fată? Păi asta avea în proprietatea ei două boxe în locaţie de gestiune prin Ibiza şi acum va zice vouă că va dă ea ceva? Nu e nimic de plăcut. Falsitate, ipocrizie, minciună și cai verzi pe pereți. Nimic nu e real, ci artificial. Deschideți ochii odată cu influencereala asta obosită… Nu vedeți că nici nu știe să vorbească? V-a mințit când și-a tăiat nasul că a căzut cu rolele? Serios?”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit Playtech.