Info Actual

Info Actual > Showbiz > ”Prima bătălie” în instanță a fost câștigat de Oana Zăvoranu!
Showbiz

”Prima bătălie” în instanță a fost câștigat de Oana Zăvoranu!

”Prima bătălie” în instanță a fost câștigat de Oana Zăvoranu!

Prima bătălie cu influencerițele a câștigat-o Oana Zăvoranu. Într-unul dintre cele cinci procese cu care s-a ales ”Querida” pe final de an, judecătorii s-au pronunțat.

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București s-au pronunțat în urmă cu câteva zile, în procesul deschis de Anda Adam împotriva Oanei Zăvoranu. Potrivit unor surse judiciare, cererea de emitere a ordonanței președințiale pe care a solicitat-o în instanță Anda Adam, a fost respinsă de judecători, ca neîntemeiată.

Decizia instanței

”Respinge ca neîntemeiată cererea de emitere a ordonanţei preşedințiale. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare , care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București.

Cinci procese dintr-un foc

Oana Zăvoranu s-a ales la final de 2020 cu cinci procese, după ce a luat în vizor în mod repetat, influencerițe ca Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan, dar și Adelina Pestrițu. Acestea au luat atitudine, și i-au declarat la rândul lor ”război” faimoasei actrițe, adresându-se instanței de judecată.

La Judecătoria Sectorului 1 din București, fiecare din cele cinci vedete a înregistrat câte o acțiune care are ca obiect ordonanță președințială, iar numele Oanei Zăvoranu figurează în desptul ”pârâtului”. Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan și Adelina Pestrițu doresc ca instanța de judecată să îi interzică actriței din serialul „Sacrificiul” să mai folosească, în public, numele lor.

Părerea Oanei Zăvoranu despre Anda Adam

Oana Zăvoranu a fost întrebată în urmă cu câtev săptămâni ce părere are despre Anda Adam, iar soția lui Alex Ashraf nu s-a ferit să spună ce gândește.

”Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă, că ne e frică, femeia bărbat bine. Și lasă photoshopul, că nici nu te-am recunoscut… noroc cu pectoralii… pardon, sânii”, a scris Oana Zăvoranu pe InstaStory.

Cu ceva vreme în urmă, oana Zăvoranu și-a îndreptat atenția către influencerițele din mediul online care promovează diferse produse.

”Nu poți să faci zilnic reclamă la diverse lucruri spunând de fiecare că E CEL MAI BUN. Unde vă e personalitatea și liberul arbitru? Și de ce faci reclamă tocmai tu, o panaramă obosită indiferent de cum te cheamă? Pe spinarea voastră își fac baragladinile astea case, dressinguri și vă zic cum dorm ele în așternuturi de 8.000 de lei. Nu vă simțiți prostite? Nu vă simțiți furate pe față?” , a fost mesajul postat de Oana Zăvoranu pe o rețea de socializare, informează Cancan.