Info Actual

Info Actual > Showbiz > Adevarul despre Irina Loghin si Ion Dolanescu: “Asa a inceput idila”
Showbiz

Adevarul despre Irina Loghin si Ion Dolanescu: “Asa a inceput idila”

Adevarul despre Irina Loghin si Ion Dolanescu:

Adevarul despre Irina Loghin si Ion Dolanescu. Artista a oferit detalii nebanuite despre relatia pe care a avut-o cu maestrul! Informatii nestiute din trecutul celor doi!

Irina Loghin este cea mai iubita interpreta de muzică populară românească și cu o carieră de peste 50 de ani. In urma cu ceva timp, in cadrul emisiunii ‘Dincolo de Aparente’, difuzata de Antena Stars, indragita artista si-a deschis sufletul si a oferit dezvaluiri emotionante despre legatura pe care a avut-o cu regretatul Ion Dolanescu.

Dolănescu, artistul care a convins-o pe Irina Loghin să intre în politică, a fost  fascinat încă din adolescenţă de marea artista, căreia i se adresa cu REGINA.

Am păstrat mult timp mesajul acela

“Dolănescu mi-a trimis o scrisoare în care îmi spunea că, de când a fost atras de muzică, a deschis ochii pe melodiile mele. Dolănescu avea vreo 15 ani când mi-a scris, iar eu eram la Ansamblul Ciocârlia. Am păstrat mult timp mesajul acela.

Adevarul despre Irina Loghin si Ion Dolanescu:

“Şi eu cânt şi am melodii foarte frumoase, le simt şi eu când le cânt, ca şi dumneavoastră”, scria Dolănescu. Întâmplarea a făcut să vină militar în termen la noi, la ansamblu. Acolo s-a cunoscut cu Maria Ciobanu, de aşa a început idila”, a povestit artista  despre întâlnirea cu marele Ion Dolanescu.