Showbiz

Eurovision în viziunea lui WRS. „Nu e pe gustul meu”, a declarat cântărețul despre melodia Ucrainei

Eurovision în viziunea lui WRS. „Nu e pe gustul meu”, a declarat cântărețul despre melodia Ucrainei
sansanews.ro

Reprezentantul României la Eurovision s-a consolat în ceea ce privește înfrângerea.

 WRS, la  scurt timp după ce a ajuns în țară, a declarat că nu i-a plăcut deloc piesa Ucrainei și nu are nicio problemă să afirme acest lucru în public.

Supărarea exprimată a venit în contextul în care, ținând cont de reacțiile pozitive ale publicului atât în finală cât și cele dinaintea finalei la melodia interpretată de el, așteptările sale privind rezultatele erau destul de mari.

Melodia artistului român a avut și încă are un real succes și pe rețelele sociale. Și, practic, nimeni nu se aștepta ca rezultatele sale să fie atât de slabe.

WRS și-a dat seama că, într-adevăr, votul  nu a fost corect

Cântărețul din Buzău s-a resemnat în cele din urmă, dar este convins că marea finală a EUROVISION 2022 nu a fost corectă deloc.

După revenirea sa în țară, artistul nu a întârziat să povestească întreaga experiență la un post de radio.

Astfel, WRS  a afirmat că melodia câștigătoare, respectiv cea a Ucrainei, nu a fost și nu este pe placul său.

Astfel, pentru postul de radio Kiss FM, WRS a precizat: „E o piesă foarte interesantă. Piesa Ucrainei nu e pe gustul meu. E o piesă etnică, hip-hop etnică… Dar nu înțeleg ce spune. Băieții sunt foarte nice. Am vorbit puțin cu ei, dar, mna”, citează site-ul rețete si vedete.ro

De asemenea, WRS a mai spus: „Eu am crescut în trei luni foarte mult cumva. Să ajung în Tel Aviv, în Barcelona, în Amsterdam… În Amsterdam cântau la unison. De atunci mi-am dat seama că o să fie groasă la Eurovision”.

 Invocând existența unor suspiciuni de fraudă , voturile României au fost luate și acordate Ucrainei

EBU a orientat voturile obținute de 6 țări participante (printre care si cele ale României) către Ucraina, pe motiv  că ar fi existat suspiciuni în ceea ce privesc voturile acordate de 6 dintre țările participante printre care se afla și România, EBU a redirecționat voturile acestora către Ucraina.

De asemenea, luând în considerare faptul că  țara noastră nu s-a mai calificat în marea finală de ani buni, acest aspect ar putea fi încă un motiv pentru care României nu i s-a acordat un credit prea mare, crede WRS, reprezentantul Romaniei la EUROVISION, editia 2022.