Info Actual > Showbiz > Ce relație a fost între Benone Sinulescu și Irina Loghin. Puțini știau ASTA: Am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap
Showbiz

Ce relație a fost între Benone Sinulescu și Irina Loghin. Puțini știau ASTA: Am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap

Ce relație a fost între Benone Sinulescu și Irina Loghin. Puțini știau ASTA: Am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap

Din cuprinsul articolului

Ce relație a fost între Benone Sinulescu și Irina Loghin. Puțini știau ASTA! Regretatul artist a dezvăluit cu ceva timp în urmă ce tip de legătură a avut cu celebra cântăreață de muzică populară.

Adevărul despre relația dintre Benone Sinulescu și Irina Loghin. În urmă cu ceva timp, în momentul in care a fost intrebat daca relatia cu Irina Loghin a fost mai mult decat o simpla prietenie, Benone Sinulescu a raspuns sincer.

Ce relație a fost între Benone Sinulescu și Irina Loghin. „Te referi cum au început duetele cu Irina Loghin sau te referi la… altceva? Ideea cu duetele a fost a mea, deşi ea a spus că ideea a fost a ei. Am cântat la Ateneul Român cu ea şi am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap. Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost… că dacă ar fi fost… nu am avut nimic serios cu ea. Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste, că melodiile au fost şi de dragoste”.

Benone Sinulescu a murit

Celebrul artist a plecat la Cer la 84 de ani. Benone Sinulescu a decedat în urma unei pneumonii care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sănătate.

Cântăreţul a fost internat în luna iunie după ce de asemenea a fost internat în casă şi a fost găsit inconştient de către apropiaţi. Atunci medicii au reuşit să îl stabilizeze, a fost chiar şi la o cinică de recuperare, potrivit Antena 3.

Potrivit soţiei artistului, acesta devenise optimist în ultima perioadă şi spera că starea sa de sănătate se va îmbunătăţi. Dar de duminică, atunci când au apărut ultimele semne de neputinţă, starea sa a fost din rău în mai rău.

Trupul neînsuflețit a lui Benone Sinulescu va fi depus o casă mortuară, iar apropiații vor putea să îl conducă pe ultimul drum la cimitirul Eternitatea.

Benone Sinulescu lasă în urma sa o avere muzicală impresionantă, cu peste 100 de cântece.