Actual

Adrian Alexandrov, informații de ultim moment despre Elena Udrea. Cum se simte fostul ministru înainte de termenul de pe 10 mai

elena udrea
Foto: Instagram/Facebook

Partenerul de viață al Elenei Udrea a oferit cele mai recente informații despre starea fostului ministru, aflată în acest moment în Bulgaria, în așteptarea termenului de pe data de 10 mai. Pe 7 aprilie, Elena Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”, ea părăsind ţara înainte de pronunţarea sentinţei.

Adrian Alexandrov, informații de ultim moment despre Elena Udrea. Cum se simte fostul ministru înainte de termenul de pe 10 mai

Pentru Elena Udrea, următoarele zile vor fi extrem de importante, însă perioada aglomerată din Bulgaria ar putea să îi prelungească așteptarea unui verdict la termenul de pe 10 mai. Potrivit informațiilor oferite de Adrian Alexandrov, se pare că avocații acesteia au depus o cerere oficială de amânare a extrădării, în condițiile în care ei susțin că au și alte procese la care trebuie să fie prezenți, și de asemenea urmează mai multe sărbătorile legale în țara vecină.

Cu toate acestea, cei doi au reușit să se vadă de câteva ori în tot acest timp, Alexandrov fiind convins că Elena Udrea va reuși să depășească cu bine acest moment delicat:

„E o perioadă mai mult decât delicată, dar Elena nu are de ales. Ea trebuie să reziste, fiindcă pur și simplu nu are altă soluție. Nu poți claca când te așteaptă acasă un copil de trei ani și jumătate. Nici eu nu pot face altceva decât să am grijă de micuță, a declarat Adrian Alexandrov.

În ceea ce privește viitorul proces, Adrian Alexandrov se arată optimist, avocații pregătind extrem de atent toate informațiile necesare care i-ar putea oferi fostului ministru o pedeapsă cât mai blândă:

„Avocații pregătesc apărarea extrem de atent și cântăresc fiecare posibilitate, spune el, iar următorul termen de judecată cu privire la extrădarea Elenei Udrea este pe 10 mai. Cred că orice este legal și folositor va fi luat în calcul! Dar amănunte nu cunosc. Da, noi familia, am angajat în Bulgaria un avocat local și trebuia să facem asta fiindcă nu ai cum să cunoști anumite detalii. Știu însă că termenul următor de judecată este 10 mai și că acesta e deja unul public pentru instanțele bulgărești. Familia mea trebuie să apeleze la toate căile de atac pentru a-și căuta dreptate și pentru a încerca fata noastră să crească alături de ambii părinți, a spus Adrian Alexandrov într-un interviu acordat pentru impact.ro.