Diverse

Aduceți belșug și prosperitate în casă prin lucruri mărunte. Cum ar fi așezatul covorului. Trucuri de mare ajutor

Aduceți belșug și prosperitate în casă prin lucruri mărunte. Cum ar fi așezatul covorului. Trucuri de mare ajutor

Unul dintre obiectele cele mai importante pentru decorarea casei rămâne covorul. Pentru că puțini sunt cei care știu cât de important este modul în care așezați covorul pentru a atrage banii iată câteva trucuri Feng Shui care vă vor scoate mereu din impas și vă vor umple portofelele.

Ce rol are covorul într-o casă? Potrivit specialiștilor Feng Shui, acest obiect face ca prin casă să circule o energie bună și astfel să nu aveți niciodată probleme cu finanțele, dacă îl veți așeza corect.

Cea mai multă energie va pătrunde în casă prin intrarea principală, loc cunoscut în Feng Shui ca și „gura chi-ului”. Ideal ar fi ca în acest loc să puneți un covor dreptunghiular în tonuri de bej, iar în hol se potrivește un covor rotund, în tonuri pământii.

Covor în tonuri portocalii pentru sufragerie

În cazul sufrageriei, locul unde vă recreați, se recomandă în unele cazuri un covor în tonuri portocalii, cu modele în zig-zag. În cazul în care covoarele intră sub fotolii sau canapea, vă este de ajutor un covor dreptunghiular cu tonuri de albastru. Veți vedea cum banii vor începe să intre în casă.

Puneți o plantă în baie

Un flux mare de energie este și în baie, de aceea tot covorul albastru este cel mai indicat. În plus, această culoare vă ajută să fiți relaxați. Și nu uitați ca întotdeauna să puneți în baie și o plantă. Mare atenție la dormitor, pentru că este locul unde vă relaxați și vă încărcați cu lucruri bune.

Specialiștii în Feng Shui recomandă ca în această cameră să aveți un covor shaggy cu texturi moi. Dacă sunteți proaspeți căsătoriți, covorul ar fi bine să fie roz sau somon, dar să aibă și nuanțe de albastru, pentru a vă odihni așa cum trebuie.

Covoare din blană artificială pentru birou

Pentru a reuși să aveți energie și să fiți creativi, de la birou nu trebuie să vă lipsească covoarele din blană artificială sau cele cu modele colorate. Cele mai potrivite sunt cele cu roșu, verde, negru și violet.