Showbiz

Brad Pitt a apărut în fustă pe covorul roșu. Apariție neașteptată la premiera ”Bullet Train”

Brad Pitt a apărut în fustă pe covorul roșu. Apariție neașteptată la premiera ”Bullet Train”

Brad Pitt a apărut în fustă pe covorul roșu. Imaginile pe care fanii nu le vor uita niciodată. Actorul știe cum să iasă în evidență. Starul hollywoodian și-a făcut apariția pe covorul roșu, la Berlin, îmbrăcat într-un kilt, fusta tradițională purtată de bărbații din Scoția. Brad Pitt nu a fost trecut cu vederea!

Brad Pitt a apărut în fustă pe covorul roșu. Apariție neașteptată la premiera ”Bullet Train

Brad Pitt este acum într-un turneu de promovare a noului său film. În cinematografele din România, filmul va putea fi vizionat din data de 5 august. Pus pe glume, Brad Pitt și-a exersat chiar și limba germană pe covorul roșu.

Starul în vârstă de 58 de ani a fost plin de energie și foarte dezinvolt la premiera de la Berlin a noului său film, denumit „Bullet Train„

La începutul săptămânii a fost în Paris. Luni seara el a prezentat „Bullet Train”, ce va fi lansat în SUA pe 5 august, unde joacă din plin cartea cool californiană, arătându-se încântat că a participat la film. Umorul negru şi gagurile punctează această comedie poliţistă care are loc într-un tren între Tokyo şi Kyoto, în care şapte criminali încearcă să se lichideze.

Subiectul filmului vorbește despre niște asasini plătiți care se găsesc în același tren de mare viteză, cu numai câteva opriri între Tokyo și un alt oraș japonez, care este situat la câteva sute de kilometri de capitala Japoniei.

Fusta lui Pitt lăsa la vedere, de asemenea, câteva dintre tatuajele lui picior, inclusiv ceea ce părea a fi o față de rinocer și un craniu uman. Potrivit British Vogue, Pitt a anticipat odată că bărbații vor adăuga fuste în garderoba lor în timp ce își promova filmul Troia, în 2004.

 Noul film al lui Brad Pitt este o comedie plină de acțiune, ea marcând revenirea lui Brad Pitt pe marile ecrane, după „A fost odată la Hollywood”, filmul care i-a adus Oscarul în 2020. Recent, Brad Pitt a vorbit despre faptul că ar suferi de o tulburare neurologică, din cauza căreia nu reușește să rețină și să recunoască fețele oamenilor, inclusiv pe ale persoanelor din familie.

Brad Pitt spune că a fost vorba de o neînţelegere atunci când a spus că se va retrage 

Brad Pitt a decis să se bucure de viaţă şi să ia filmele unul câte unul. Un proiect care nu are legătură cu retragerea, promite actorul din „Fight Club” la o întâlnire cu jurnalişti la Paris, potrivit AFP.

Într-un interviu acordat revistei GQ la sfârşitul lui iunie, starul american a evocat senzaţia că trăieşte „ultimul semetru” al carierei sale. Afirmaţii care i-au făcut pe cititori să creadă că actorul, care a devenit celebru cu „Thelma şi Louise” la începutul anilor 1990, s-ar putea retrage din activitate.

„Nu asta am vrut să spun…”, precizează Pitt, renunţând la ideea de „pensie”. „Ceea ce am vrut să spun este că mă aflu deja pe ultima linie dreaptă”, precizează el. Şi întrebarea este acum „cum vreau să petrec acest timp? În orice caz, nimic de-a face cu pensionarea”, insistă el.