Actual Showbiz

Alec Baldwin a devenit tată pentru a opta oară şi şi-a scos la vânzare conacul din Hamptons

Alec Baldwin a devenit tată pentru a opta oară şi şi-a scos la vânzare conacul din Hamptons
FOTO: instagram Hilaria Baldwin

Actorul Alec Baldwin, în vârstă de 64 de ani, a devenit tată pentru a opta oară, după ce soţia sa Hilaria a născut o fetiţă. Este al șaptelea copil al cuplului și al optulea pentru Alec Baldwin, care mai are o fiică cu actrița Kim Basinger.

Alec Baldwin a devenit tată pentru a opta oară şi şi-a scos la vânzare conacul din Hamptons

Anunțul a fost făcut de soția actorului, Hilaria, care anunțat că micuța se va numi Ilaria Catalina Irena. Hilaria, în vârstă de 38 de ani, a postat un filmuleţ pe pagina de Instagram, însoțit de mesajul:

„Este aici! Suntem foarte fericiţi să vă prezentăm micuţul nostru vis devenit realitate”.

 

Hilaria și Alec Baldwin sunt căsătoriţi de 10 ani și au împreună 7 copii: Carmen, 8 ani, María Lucía, 13 luni, şi ai lui Rafael, 6 ani, Leonardo, 5 ani, Romeo, 3 ani, Eduardo, 18 luni. Alec Baldwin mai are o fiică în vârstă de 26 de ani, Ireland, cu fosta soţie Kim Basinger.

Zilele trecute, actorul american și-a scos conacul din Hamptons la vânzare pentru suma de 29 de milioane de dolari. El a cumpărat proprietatea în 1996, când era încă cu Kim Basinger, pentru 1,75 milioane de dolari.

Potrivit Profimedia, această casă modernă are 4 dormitoare spațioase cu 5 și 2 băi. Relaxarea și distracția în aer liber au fost îmbunătățite de un pavilion personalizat de lux, cu un șemineu și o piscină superbă.

Potrivit New York Post, acest anunț de vânzare vine la mai puțin de trei luni după ce Baldwin și soția, Hilaria, și-au vândut casa de pe malul lacului din nordul statului Cleveland, NY, în iulie, pentru 530.000 de dolari.

Tot ce îi va rămâne este penthouse-ul de lux din Greenwich, Manhattan, care este evaluat la 16 milioane de dolari.

Ultimul an a fost unul foarte greu pentru Alec Baldwin, el fiind în plin proces în urma accidentului nefericit de la filmările de anul trecut la filmul „Rust”, al cărui producător era.

Alec Baldwin, starul din film, ţinea arma când a tras, deşi a declarat că nu a apăsat pe trăgaci. Halyna Hutchins a fost împuşcată în piept iar glonţul l-a lovit în umăr şi pe regizorul Joel Souza. Hutchins a fost transportată la spital în Albuquerque, unde a murit.