Actual

Alegerile din SUA în pericol? Avertismentul NASA dă fiori

Alegerile din SUA în pericol? Avertismentul NASA dă fiori

Alegerile americane în pericol? Avertismentul NASA dă fiori.

În noiembrie 2018, a fost descoperit un asteroid care s-a înscris, recent, pe traiectoria de coliziune cu Terra. Conform estimărilor oamenilor de știință, impactul ar putea avea loc pe 2 noiembrie, cu doar o zi înainte de alegerile prezidențiale din SUA.

Asteroidul este unul de dimensiuni reduse și are codul 2018VP1. Acesta a fost descoperit când se afla la 450.000 de km depărtate de Pământ. Cu o perioadă orbitală de doi ani, acesta se îndreaptă acum către Terra.

Oamenii de știință de la NASA au calculat că șansele ca 2018VP1 să lovească Pământul pe 2 noiembrie, sunt de doar 0,41%. Pe lângă acest lucru, asteroidul are un diametru de doar 2 metri, ceea ce nu îl clasifică a fi periculos, conform dcbusiness.ro.

Conform calculelor, asteroidul va ajunge la cea mai mică distanță de planetă va fi în zona Pacificului. Reprezentanții NASA spun într-un comunicat că asteroidul nu pune în niciun fel în pericol viața și că este o probabilitate de 0,41% ca acesta să intre în atmosfera planetei noastre și dacă acest lucru se va întâmpla se va dezintegra,

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *