Lifestyle

Alertă în Capitală! Unul dintre patronii clubului Nuba a fost înjunghiat de un client

Înjunghiere, sursa foto GdS
sursa foto GdS

Un client l-a înjunghiat în fese pe Jean Sasu, unul dintre proprietarii clubului Nuba din București. Potrivit unor oficiali familiarizați cu ancheta, incidentul a avut loc „aparent din senin” joi, 20 aprilie, în jurul orei 15.00.

„Un client al clubului Nuba, fără motiv aparent s-a ridicat de la masa și l-a înjunghiat în zona fesieră pe unul dintre patroni după care a fugit de la fața locului”, spun sursele citate.

Patronul Nuba club, înjunghiat de un client

Într-un comunicat al Poliției Capitalei se arată că „Astăzi, 20 aprilie 2023, în jurul orei 15.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un local din Sectorul 1, a avut loc un conflict între 2 persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea și depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării măsurilor legale”, menționează comunicatul, potrivit ziare.com.

Un bărbat a fost înjunghiat în Timișoara

Un bărbat de 37 de ani a fost rănit după ce a fost înjunghiat cu o foarfecă în cap. Evenimentul violent a avut loc în Timișoara, pe 20 aprilie, noaptea târziu, în apropiere de Piața Victoriei.

Cearta a pornit de nicăieri și a scăpat de sub control, în ciuda faptului că victima și agresorul erau necunoscuți.

Atacul a avut loc pe strada Piatra Craiului din centrul Timișoarei, în noaptea de miercuri spre joi. Victima, în vârstă de 37 de ani, se afla în oraș cu prietena sa când, brusc, a început să se certe verbal cu un necunoscut de 46 de ani.

După o neînțelegere aprinsă, bărbatul de 46 de ani a folosit o foarfecă pentru a-l înjunghia pe tânăr în craniu. Potrivit tion.ro, agresorul a încercat să fugă de la locul faptei, dar a fost prins de un echipaj al poliției locale înainte de a ajunge foarte departe.

„Bărbatul a declarat că celălalt l-ar fi agresat în zona Piatra Craiului și că atunci a scos o foarfecă și l-a lovit în cap, după care a fugit spre locul în care a și fost reținut de polițiștii locali. La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei în cauză au fost predați pe bază de proces-verbal polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor”, transmit polițiștii locali din Timișoara, potrivit sursei citate anterior.

Bărbatul rănit a fost tratat la fața locului și a refuzat să fie trimis la spital. Agresorul a fost audiat de polițiștii Secției 1 Timișoara, iar acum este acuzat de lovire și alte violențe.