Lifestyle

Un bărbat a fost înjunghiat mortal într-o ceartă cu un motiv absurd, în fața unui bar. Alte cinci persoane au fost rănite

Un bărbat a fost înjunghiat mortal într-o ceartă cu un motiv absurd, în fața unui bar. Alte cinci persoane au fost rănite
Catalan News

Ultima seară de weekend a fost și ultima zi de viață a unui bărbat din Spania. A vrut să se relaxeze la un bar, dar un conflict care a degenerat a dus la înjungierea lui. Rana a fost așa de adâncă încât medicii nu l-au mai pututu salva. Motivul care a declanșat tragedia este unul absurd și îl vom relata în cele ce urmează.

Un bărbat a fost înjunghiat mortal într-o ceartă cu un motiv absurd, în fața unui bar. Alte cinci persoane au fost rănite

Un bărbat a fost arestat duminică, 29 ianuarie 2023, în orașul spaniol Terrassa din Barcelona. Persoana reținută a înjunghiat mortal un alt bărbat. Motivul altercației dintre cei doi bărbați l-a reprezentat o masă de bar, pe care ambii o revendicau. Nu au reușit nici să o împartă, așa că de la masă și până la amenințarea cu un un cuțit a fost doar un pas.

În total, trei persoane de origine latino-americană au fost arestate pentru implicarea lor. Incidentul de înjunghiere a avut loc în jurul orei 23:00 în fața unui bar cu narghilea situat pe Carretera de Montcada din estul orașului catalan.

În urma confruntării, alte cinci persoane au fost, de asemenea, rănite ușor

Potrivit unor surse din cadrul poliției, bătaia a început din cauza faptului că două grupuri de bărbați au insistat să se așeze la aceeași masă pentru a lua cina. Cearta ar fi început când unul dintre bărbați a făcut comentarii verbale la adresa unui membru al celuilalt grup, după cum au relatat reprezentanții Poliției Mossos d’Esquadra.

Ulterior, discuția a escaladat și s-a încheiat cu violențe fizice în afara localului. Membrii ambelor grupuri au scos cuțitele pe care le aveau asupra lor, iar unul dintre ei a primit o rană prin înjunghiere.

Barmanii au anunțat Poliția Locală, iar la fața locului au fost trimise și mai multe unități din cadrul Sistemului de Urgențe Medicale (SEM). Medicii au acordat îngrijiri medicale răniților, despre care se spune că sunt în afara oricărui pericol. Din păcate, nu au putut face nimic pentru a ajuta victima înjunghiată, iar aceasta a fost declarată moartă la fața locului.

O anchetă a fost lansată în legătură cu incidentul de către Poliția Mossos d’Esquadra și Divizia de Investigații Penale, în încercarea de a clarifica faptele din jurul morții, după cum a raportat metropoliabierto.elespanol.com.