Lifestyle

Alertă în Hamburg. Un individ înarmat a atacat călătorii dintr-un tren. A reușit să omoare două persoane

Alertă în Hamburg. Un individ înarmat a atacat călătorii dintr-un tren. A reușit să omoare două persoane

Atentat fără precedent într-un tren lângă Hamburg. Potrivit primelor informații, doi oameni au murit și cinci au fost răniți.

Conform agenţiei DPA şi publicaţiei Die Welt, care citează surse din cadrul serviciilor de intervenție, nenorocirea a avut loc miercuri într-un tren care circula pe ruta Kiel-Hamburg, în nordul Germaniei.

Un individ înarmat cu un cuțit a început să atace călătorii. Polițiștii susțin că acesta a început să atace în momentul în care trenul a început să se apropie de gara Brokstedt, o comunitate mică de aproximativ 2.000 de oameni la nord de Hamburg și la sud de Kiel.

Până acum nu se cunoaște motivul atacului

Oamenii legii au reușit să-l prindă pe atacator, acesta fiind reținut în gara din Brokstedt. Până în acest moment nu se cunoaște motivul atacului, dar anchetatorii fac tot ce pot pentru a se afla ce l-a determinat pe acesta să recurgă la un asemenea gest. Potrivit săptămânalului Focus atacatorul ar fi fost un sirian.

Zece persoane înjunghiate într-un tren de navetiști din Setagaya

În 2021 un eveniment asemănător a avut loc într-un tren de navetiști din Setagaya. Aceest a înjunghiat nu mai puțin de zece persoane. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost prins într-o altă zonă din Tokyo.

Din cele zece persoane, o studentă a fost rănită grav. În acel moment poliția nu a dat nici un fel de detalii despre atac, dar potrivit ziaruli Sankei, bărbatul a spus și de ce a avut un astfel de comportament. „Am început să simt că vreau să ucid femei care arată fericite în urmă cu șase ani”, ar fi spus mărturisit suspectul.