Info Actual > Showbiz > Alexandra Stan se reprofilează. Ce face după o pauză de un an
Showbiz

Alexandra Stan se reprofilează. Ce face după o pauză de un an

Alexandra Stan se reprofilează. Ce face după o pauză de un an

În contextul actualei pandemii de coronavirus, una dintre cele mai afectate industrii  și cea care a avut cel mai mult de suferit a fost cea muzicală. În acest sens, artiștii încearcă să se adapteze la viața actuală și își bucură fanii prin orice mijloc.

Așadar, artiștii s-au adaptat la noua realitate, astfel că interacțiunile cu fanii au loc online, în special prin social media. Peste câteva zile, Alexandra  Stan, solistă vocală și compozitoare, va susține primul concert live după o pauză de un an.

Eu mă pregătesc intens pentru 15 aprilie, fac repetiții cu trupa zilnic

„Am emoții de parcă ar fi pentru prima dată când susțin un concert. Am simțit că e momentul să retrăiesc alături de fanii mei bucuria unui show, chiar dacă de data asta este făcut într-un alt mod. Eu mă pregătesc intens pentru 15 aprilie, fac repetiții cu trupa zilnic, vreau să fie o experiență frumoasă pentru fanii mei din întreaga lume”, spune Alexandra Stan.

În cadrul concertului, artista de 31 de ani va cânta cele mai recente single-uri, precum „Aleasa”, „Take Me Home”, dar și hiturile „I did it, Mama” și „Mr. Saxobeat”. Fiind vorba de un concert online, biletul este 30.