Social

Alexandru Rafila, despre Vlad Voiculescu: Dânsul a arătat puține capabilități

Alexandru Rafila, despre Vlad Voiculescu: Dânsul a arătat puține capabilități

Reprezentantul României la OMS, profesorul Alexandru Rafila este de părere că dacă fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu ar avea în subordine spitalele din Capitală, ar avea ”o piatră de încercare mult prea mare”.

Alexandru Rafila, despre Vlad Voiculescu

Parlamentarul PSD, Alexandru Rafila a fost întrebat cum vede faptul că a fost blocat bugetul Capitalei pentru că fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, ar vrea să aibă în subordine cele 19 spitale.

„Eu cred că autoritățile locale, care au în subordine spitalele, trebuie să aibă responsabilitatea acestor spitale și trebuie să știe ce doresc să facă în legătură cu aceste spitale în interesul public. Nu doresc să fac comentarii despre domnul ministru Voiculescu, dar dânsul a arătat puține capabilități de a gestiona într-un fel sau altul Sănătatea din România, iar cele 19 spitale din subordinea Primăriei Capitalei cred că reprezintă pentru dânsul o piatră de încercare mult prea mare”, a declarat Alexandru Rafila la Antena 3.

Nicușor Dan, indignat după ce consilierii USR PLUS au adus critici privind bugetul Capitalei

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, s-a arătat indignat după ce consilierii USR PLUS au adus critici privind bugetul Capitalei.

„Sunt uluit. Noi am avut un buget. Primarul a discutat cu fiecare din grupurile de consilieri din majoritate. Grupurile de consilieri din majoritate au discutat între ele încă de acum șase săptămâni și acum venim și spunem că e un alt buget. Realmente nu se poate așa. Deci în opinia mea toate discuțiile care trebuiau să aibă loc pe buget au avut loc și au fost extrem de civilizate și de constructive și s-au adus îmbunătățiri. Dacă se dorește să mai discutăm pe buget o putem face, dar haideți să ne grăbim să dăm bucureștenilor bugetul pe care-l așteaptă ca să putem începe investițiile”, spune Nicușor Dan, potrivit DC News.