Info Actual

Info Actual > Showbiz > Am aflat cine-i face toate poftele Ginei Pistol! Și nu, nu este vorba de Smiley
Showbiz

Am aflat cine-i face toate poftele Ginei Pistol! Și nu, nu este vorba de Smiley

Am aflat cine-i face toate poftele Ginei Pistol! Și nu, nu este vorba de Smiley

Am aflat cine-i face toate poftele Ginei Pistol! Și nu, nu este vorba de Smiley.

De când este însărcinată, Gina Pistol s-a relaxat în privința dietelor și, deși este atentă la ceea ce mănâncă și, mai ales, cât mănâncă, vedeta Antenei 1 nu-și refuză poftele de graviduță.

Recent, Gina a postat pe Instastory un video în care le arăta prietenilor săi de pe Instagram cât de alintată este de prietenii săi. Cel care a venit într-o fugă să o ajute cu poftele de gravidă este nimeni altul decât Chef Nicolai Tand.

Acesta i-a adus varză călită (două porții doar pentru ea), mâncare de cartofi cu cârnați de casă (pentru Smiley), fasole bătută, castraveți murați, salată de varză murată și gogoși cu muuult zahăr și „încă calde”.

Gina Pistol le-a povestit mai târziu că motivul pentru care apelează deseori la serviciile prietenilor săi Chefi, este acela că ea nu știe să gătească doar pentru două persoane.

„Nu vreau să vă fac poftă, îmi cer scuze. Doar că Nicolai tot timpul știe că-mi plac gogoșile și mereu îmi trimite. Are mâncare ca la mama acasă. Eu nu prea fac aceste mâncăruri pentru că eu nu știu să fac porții pentru doi oameni. Nu știu să fac mâncare puțină. Eu sunt ca pe vremea comunismului, când ne făcea mama o oală de ciorbă ne ajungea o săptămână.

Așa am făcut eu acum. Am făcut o ciorbă de potroace acum două zile și am făcut o oală de opt litri. Și imaginați-vă că am mâncat o singură dată din ea. Mie îmi pare rău. Urăsc cel mai mult să arunc mâncarea. Și mai bine stau în banca mea. Când mi-e poftă de ceva, apelez la prietenii mei, că ei gătesc foarte bine”, a spus Gina Pistol.