Showbiz

Vedetele de la Hollywood au reacționat după ce Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard

Vedetele de la Hollywood au reacționat după ce Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard
kissfm.ro

Jason Momoa, Sharon Osbourne, Jennifer Aniston și Naomi Campbell sunt doar câteva dintre celebritățile care au reacționat public după verdictul dat în procesul dintre Amber Heard și Johnny Depp.

Amber Heard, în vârstă de 36 de ani, a fost obligată să plătească despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari fostului soț Johnny Depp, de 58 de ani,  deși el a fost obligat să-i plătească 2 milioane de dolari.

Vedetele de la Hollywood au reacționat după ce Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard

Potrivit Daily Mail, verdictul dat în procesul de defăimare pe care Johnny Depp i l-a intentat fostei sale soții Amber Heard a fost salutat de numeroase vedete, printre care: Naomi Campbell, Jason Momoa, Jennifer Aniston, DJ Zedd, Jennifer Anistonstarul YouTube Harry Jowsey, LaKeith Stanfield, Zoe Saldana, Emma Roberts, Gemma Chan, Bella Hadid, Jason Momoa (care a jucat cu Heard în filmele „Aquaman”), Taika Waititi.

Vedetele au dat like pe rețelele sociale mesajului oficial transmis de Depp, iar unele dintre ele chiar au reacționat în scris prin mesaje sau fotografii. Astfel:

  • Naomi Campbell a comentat cu patru inimi.
  • Benson, în schimb, a încărcat o fotografie cu Johnny Depp pe contul ei de Instagram, notând: „DAAAA”.
  • Greg Ellis (care a jucat alături de Depp în franciza „Pirații din Caraibe”, în rolul locotenentului comandant Groves) : „Adevarul a câștigat”, arătându-și la rândul său susținerea față de actor.

Într-o discuție cu Piers Morgan, Sharon Osbourne:

  • a declarat: „Uau, nu mă așteptam. Adică, am vrut ca Johnny să câștige, dar nu mă așteptat să reușească”, exprimîndu-și astfel șocul la aflarea deciziei juriului
  • l-a descris pe Johnny drept „un suflet blând”: „Pot să vă spun că a petrecut aproximativ 45 de minute în dressingul din backstage, în genunchi, vorbind cu o fetiță care îi citea jurnalul ei. Acum, ce să zic, nu știu mulți tipi care să facă asta. Nu erau camere de filmat în jur, nu erau echipe de filmare. A făcut-o pentru că este un suflet blând. Uneori, poate și-a pierdut temperamentul, dar este un om bun”
  • a subliniat că relația cu Amber a fost una toxică: „Am rezonat mult cu situatia lor ca și cuplu, știu comportamentul unui alcoolic pe dinafară și, în plus, amândoi au fost abuzivi, foarte, foarte abuzivi unul față de celălalt”.
  •  a declarat că: “Toți marii cineaști îl vor dori acum pe Johnny Depp pentru că este vorba de audiența uriașă pe care poate să o aducă, nu?”
  • a spus despre revenirea lui Depp la Hollywood: „Cred că el își va recupera cariera, chiar cred asta. Cred că toți marii cineaști îl vor dori acum pe Johnny pentru că, până la urmă, este vorba de audiența puternică pe care poate să o aducă, nu? Iar Johnny Depp are un public uriaș la nivel mondial.”

 Pe de altă parte, Amber Heard are și ea la rândul ei fani celebri, printre aceștia numârându-se actrițele Lindsay Lohan și Amy Schumer

Fosta soție a lui Deep, Amber Heard,  a transmis: ” Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte!”. Ea va declara apel, fiind nemulțumită de decizia curții.

Avocatul lui Amber Heard a declarat că actrița nu poate plăti „cu siguranţă” mai mult de 10 milioane de dolari despăgubiri fostului soţ Johnny Depp pentru că l-a defăimat în presă, potrivit verdictului dat miercuri de juraţii americani.