Showbiz

Amber Heard, primele acuzații după procesul cu Johnny Depp. Atacă rețelele sociale în acest caz

Amber Heard, primele acuzații după procesul cu Johnny Depp. Atacă rețelele sociale în acest caz
eoline.com

Actrița Amber Heard, după ce a pierdut procesul cu fostul ei soţ, Johnny Depp, a dat o declarație în care și-a exprimat părerea referitoare la rolul rețelelor sociale în contextul procesului cu Depp.

Astfel, conform celor precizate, actrița consideră că procesul nu a fost corect/ „echitabil” pentru că a avut parte de o mediatizare negativă în social media, dar pe de altă parte a spus că înţelege de ce juriul a dat verdict favorabil fostului soț.

Care au fost declarațiile actriței

Astfel, după ce juriul s-a pronunţat, în data de 01 iunie 2022, în favoarea actorului din Piraţii din Caraibe, Johnny Depp,actriţa din Aquaman a spus că procesul ei nu a fost „corect”

Amber, în primul ei interviu de la pierderea bătăliei juridice, a declarat că înţelege de ce juriul a ajuns la un verdict în favoarea actorului.

Actrița Amber a făcut declaraţiile, conform The Mirror, la Today’s Savannah Guthrie, iar interviul cu ea urmează să fie difuzat pe NBC, azi şi mâine.

„Chiar înţeleg. Este un personaj îndrăgit şi oamenii simt că îl cunosc. Este un actor fantastic”, a declarat Amber.

De asemenea, actrița a mai declarat: „Nu-mi pasă ce crede cineva despre mine sau ce judecăţi vreţi să faceţi despre ceea ce s-a întâmplat în intimitatea casei mele, în căsnicia mea, în spatele uşilor închise”.

În acest context, Amber s-a referit apoi la mediatizarea negativă din social media cu care s-a confruntat şi la modul în care consideră că aceasta a contribuit la verdictul juriului.

În continuare, ea a adăugat: „Nu presupun că o persoană obişnuită ar trebui să ştie aceste lucruri. Aşa că nu o iau personal.”

Povestea, pe scurt, a procesului dintre Johnny Depp și soția lui, Amber Heard

Întrucât în procesul de defăimare a actorului, instanţa a fost de părere că Amber Heard a făcut declaraţii false descriindu-se ca victimă a violenţei domestice şi că a acţionat „rău intenţionată”, un tribunal de lângă Washington i-a dat dreptate lui Johnny Depp, acordându-i despăgubiri de 10 milioane de dolari şi 5 milioane de dolari daune agravate.