Diverse

Anamaria Prodan și Reghecampf au ajuns la poliție în această seară. Ambii reclamă că au fost bătuți

Anamaria Prodan și Reghecampf au ajuns la poliție în această seară. Ambii reclamă că au fost bătuți

Vineri, 23 septembrie 2022 a fost o zi grea atât pentru Laurențiu Reghecampf cât și pentru Anamaria Prodan. După ce joi antrenorul a fost să dea cu subsemnatul la Serviciul de Investigare a Infracțiunilor Economice, reclamat de fosta soție, astăzi a început un scandal monstru între el și Anamaria Prodan.

Certurile dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au încetat nici acum, chiar dacă cei doi sunt în plin divorț. Iar vineri a fost ziua în care și unul și celălalt și-au ieșit din fire. Și pentru că vorbe urâte și-au tot adresat de-a lungul timpului, aceștia au mers mai departe și au recurs la bătaie, apoi s-au dus la poliție, unde s-au acuzat reciproc de loviri. Fiecare cu mașina și șoferul lui…

Reghecampf a luat-o de păr pe fosta soție

Potrivit informațiilor oferite de GSP, la audieri, Anamaria Prodan susține că Reghecampf ar fi luat-o de păr. „Mi-a fost milă să-l calc în picioare”, ar fi fost cuvintele impresarei.

Se pare că nici blonda nu a stat degeaba, iar pe fața antrenorului se pot observa urme de violență, anunță ProTV. Imediat, oamenii legii au început să facă verificări și, potrivit surselor Adevărul, polițiștii vor emite ordine de protecție provizorii, pentru amândoi.

Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală

Anamaria Prodan a depus două plângeri penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, în care l-a acuzat pe Reghecampf că i-a furat bunurile și banii.

“Astăzi, subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea două plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile și banii familiei Prodan Reghecampf.

Și cine a furat și promovat în presa poze intime cu subsemnata Anamaria Prodan”, scria Anamaria Prodan, chiar pe pagina ei de Instagram.

Următorul termen la tribunal va fi pe 28 septembrie

Cei doi foști soți urmează să aibă un nou termen în procesul de divorț pe data de 28 septembrie, la Tribunalul Buftea. „Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click.

După ce a plecat de la Universitatea Craiova, Reghe a semnat cu Neftchi Baku, și-a lua actuala iubită, pe Corina Caciuc și pe micuțul Liam, dar doar patru luni și trăiesc acum în Azerbaidjan.

Sursă foto: instagram