Actual

Anamaria Prodan se umple de bani de la fotbaliștii pe care s-a supărat. Reghecampf e istorie, însă, pentru Craiova

Anamaria Prodan se umple de bani de la fotbaliștii pe care s-a supărat. Reghecampf e istorie, însă, pentru Craiova
stiridecluj.ro/digisport.ro

Anamaria Prodan aruncă vorbe dure la adresa jucătorilor pe care i-a pierdut în ultima vreme. Nimic despre Reghecampf, de data aceasta. Acum e vorba de afaceri. Afaceri pe bani.

În prezent, impresara așteaptă să primească o sumă foarte mare de euro de la Dennis Man.

De mai mult timp, Anamaria Prodan se află în litigiu cu Dennis Man, atacantul echipei Parma, despre care a început să vorbească.

Înainte de a semna cu formația din Italia, internaționalul român a rupt înțelegerea pe care o avea cu „Prodanca” și a semnat cu firma fraților Becali.

Ca urmare, Anamaria Prodan i-a atacat pe Dennis Man și pe frații Becali în toată presa. Dar a acționat și în instanță. Ea a câștigat procesul și așteaptă să fie despăgubită cu suma de 350.000 de euro de Dennis Man.

Pentru Pro Arena, referitor la fotbaliștii care au “rupt” contractele cu ea (aici fiind vorba de încă 3 fotbaliști, printre care și Ianis Stoica, atacantul de la FCSB), impresara Anamaria Prodan a declarat:

  • „Dennis Man era un copil la care nimeni nu se uita. Era greu să îl găsească cineva și să îl aducă la Steaua (n.r.- FCSB). Dacă nu eram eu, poate rămânea la UTA și nu ajungea nici la echipa mare. Ca tu să rupi contractul cu mine din cauza lui Becali, înseamnă că nu ești bărbat. Mi se pare corect ca el să plătească. Să se ducă la cine i-a promis că nu va pierde bani”.
  • „În situația lui Man mai sunt încă 3. La Ianis Stoica e și mai mare dezamăgirea. Pe el l-am luat văzându-l ce talentat e. Am făcut ca toate ziarele din Europa să scrie despre el. Eu i-am zis lui Becali să îl ia. L-a băgat în Cupă și a dat gol la 14 ani (n.r. – într-un meci cu Sănătatea Cluj, scor 6-1 pentru bucureșteni, în anul 2017, atunci când avea 14 ani). Dacă nu duci contractul la bun sfârșit, înseamnă că ai de unde să plătești”.

În alt context, după despărțirea de Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf a avut o primă reacție

Duminică, 12.06.2022, Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani) au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Un fel de dat afară al antrenorului mai diplomat, despărțire despre care se știa de câteva zile.

Imediat, de la anunțul oficial, Laurențiu Reghecampf a oferit o primă reacție pentru Digi Sport.

Descriind experiența din Bănie drept una ”interesantă”, Laurențiu Reghecampf  a ținut să le ureze succes celor de la Universitatea Craiova, declarând următoarele:

”Așa este, am închis colaborarea în această seară (n.r. duminică seară) cu Universitatea Craiova.

Vrea să le mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să-i urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”.

Pe ce perioadă a avut Laurențiu Reghecampf  contract cu Universitatea Craiova?

Laurențiu Reghecampf a avut mandat de aproape un an la Universitatea Craiova, preluând Universitatea Craiova în luna iulie 2021.

Cât timp a fost antrenată de Laurențiu Reghecampf , formația din Bănie a încheiat sezonul din Liga 1 pe locul 3 și a părăsit Cupa României în faza semifinalelor, unde a pierdut cu Sepsi.

Totuși, Laurențiu Reghecampf a calificat Universitatea Craiova în preliminariile Conference League, datorită victoriei din barajul cu FC Botoșani.

Pe banca Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf a înregistrat:

  • 25 de victorii,
  • 7 egaluri
  • 12 înfrângeri