Lifestyle

Andreea Bălan face dezvăluiri! Câți bani face și cine îi cucerește inima

Andreea Bălan face dezvăluiri! Câți bani face și cine îi cucerește inima

Andreea Bălan este una dintre cele mai recognoscibile fețe din showbizul românesc. Cu o carieră care a început în anii 2000, ea continuă să concerteze și în prezent. Blonda din trupa Andre a trecut prin nenumărate etape artistice, o căsnicie cu actorul George Burcea și o naștere care i-a pus viața în pericol, dar din care a reușit să scape ca prin minune.

Cu o viață atât de tumultoasă, artista își dorește în prezent să-și găsească marea iubire. S-a zvonit că ar avea o relație cu interpretul Jador, însă acest lucru a rămas doar la statutul de bârfă mondenă. Ea a făcut mai multe dezvăluiri în podcastul lui Jorge, cu care are și o relație strânsă de prietenie.

Cum și-a găsit Andreea Bălan puterea de a ierta

Deși mulți ar crede că munca și activismul social sunt principale căi prin care Andreea Bălan a reușit să treacă peste mariajul încheiat dureros, ea a dezvăluit că meditația este cel mai important element din viața ei emoțională.

„Cu tatăl copiilor nu există comunicare, dar la nivel energetic, făcând meditațiile de iertare, eu am eliberat. L-am putut ierta pe George. A fost greu între noi. Sunt multe chestii care nu se știu. A spus tot felul de prostii. Avem și un proces de calomnie pe rol. Doar făcând acest proces, el s-a oprit din declarații. Dacă nu făceam proces, el nu se oprea. Dacă se oprește, opresc și procesul.  E plecat, s-a mutat în America. Își vede fetițele rar, dar eu, în sinea mea, l-am iertat. Au fost niște chestii grele între noi. Am avut acel stop-cardiac și în anumite clipe n-a fost lângă mine. Am avut o durere că n-a fost alături de mine. L-am iertat și i-am iertat pe toți din viața mea. Dacă nu ierți, Universul nu-ți dă ceea ce-ți dorești”, a spus ea, declarând că a depășit momentul căsniciei nefericite.

Dragoste sau bani?

În cadrul aceluiași podcast, Andreea Bălan a vorbit despre ce preferă între dragoste și bani. Conform dezvăluirilor sale, citate de Cancan, banii nu reprezintă o problemă. Ea a făcut și a și cheltuit mai bine de un milion de euro, iar proprietățile pe care le deține sunt deosebit de valoroase. Așa că principalul său deziderat rămâne găsirea unei povești de dragoste care să-i schimbe viața.

Jorge: Ce preferi, să găsești dragostea vieții tale sau găsești un milion de euro?

Andreea Bălan: Dragostea vieții mele. Un milion de euro, îi fac pe ăia. Am făcut milionul. L-am și cheltuit.

Jorge: L-ai și cheltuit?

Andreea Bălan: Păi da.

Jorge: L-ai și făcut la loc?

Andreea Bălan: Da, l-am făcut. În fine, am în bunuri. Casa valorează mult, mai am două apartamente, dar l-am făcut”, a declarat artista. Ea a și elaborat la ce se referă prin dragostea vieții:

„Dragostea vieții mele adică un suflet pe care să-l iubesc mai mult decât oricine altcineva din trecut. Da, vreau să iubesc. Eu sunt un om care vrea să iubească și să ofere iubire. Am foarte multă iubire de oferit. Îmi place să mă îndrăgostesc. Mă îndrăgostesc cam des, dar… trece repede”.