Lifestyle

Andreea Berecleanu dă moda! Lângă ce bărbat celebru s-a pozat vedeta?

Andreea Berecleanu dă moda! Lângă ce bărbat celebru s-a pozat vedeta?

Andreea Berecleanumoda! Lângă ce bărbat celebru s-a pozat vedeta?

Cu ocazia Sfântului Dumitru, Andreea Berecleanu a postat două poze pe conturile sale de socializare. Vedeta apare cu un accesoriu neobișnuit și alături de un bărbat îmbrăcat în portul popular.

În postarea de pe Facebook, Andreea Berecleanu a explicat că și-a pus căciula de astrahan în așteptarea iernii ce va să vină. Cât despre bărbatul care-i stă alături, am aflat că este un meşter opincar neîntrecut, care iubeşte datinile străbune şi duce mai departe meseria deprinsă de la tatăl său. Este vorba despre Alexandru Ilinca, unul dintre cei mai apreciaţi meşteşugari din România.

„Sfântul Dumitru sau Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, este sărbătorit la 26 si 27 octombrie atât în calendarul ortodox, cât și în cel catolic. În tradiţia populară românească este considerat patronul păstorilor, cel care desfrunzeşte codrul şi usucă toate plantele. De aceea, se spune, ciobanii află de ziua Sfântului Dumitru cum va fi iarna. Sf Dumitru sa ne ocroteasca! 🙏🏻

Eu mi-am pus deja cusma din astrahan, facuta de ultimul opincar din Romania. Si simt deja ca iarna poate sa vina. Pregatesc si cojocul! 😊”, a anuntat Andreea Berecleanu.