Lifestyle

Andreea Berecleanu va fi înlocuită la Știrile Prima TV. Unde va pleca vedeta

Andreea Berecleanu va fi înlocuită la Știrile Prima TV. Unde va pleca vedeta
Arhivă

Perioada vacanțelor afectează și posturile tv, mai ales când vine vorba despre prezentatorii care apar zi de zi la pupitru. Dispariția unora dintre ei, chiar și pentru perioade limitate, nasc nemulțumiri printre fanii lor.

Știrista Andreea Berecleanu urmează să fie înlocuită de la pupitrul Prima Tv. Timp de două săptămâni și jumătate, celebra jurnalistă a ales să stea departe de pasiunea vieții sale, știrile. Împreună cu partenerul său de viață, aceasta va pleca la o relaxare binemeritată după un an de muncă, însă nu știe exact unde.

„Sunt câteva variante, dar nu definitive. Suntem oameni absolut obișnuiți, am trăit întotdeauna ca un om obișnuit. Voi avea un concediu destul de lung, de două saptămâni și jumătate, binemeritat, în jurul datei de 20 iulie, a declarat Andreea Berecleanu pentru impact.ro.

Mini-vacanță la Paris, în familie completă

Vedeta Prima Tv a fost recent în Paris pentru trei zile și s-a simțit minunat, alături de soț și cei doi copii pe care îi are din primul mariaj. Au petrecut timp scurt, dar de calitate.

Aceasta a avut mereu o legătură apropiată cu cei doi copii și este bucuroasă că, deși Eva (21 de ani) și Petru (17 ani) sunt mari, își doresc în continuare să plece cu familia în câteva zile de relaxare. A fost foarte fericită că Petru și-a manifestat dorința de a merge și el în această vacanță.

„Am fost trei zile cu copiii, la un simplu city –break la Paris, care a fost însă unul deosebit tocmai pentru ca am fost toți patru. Eva s-a întors pentru scurt timp de la Londra (n.r. acolo unde este studentă), iar Petru, deși are 17 ani, e foarte frumos că își dorește să vină și acum cu noi. Am fost plecați împreună și anul trecut, într-o vacanță culturală”, a mai mărturisit Andreea Berecleanu.