Lifestyle

Andreea Esca a impresionat o țară întreagă: „Ce este în sufletul lor? Ce e în mintea lor?”

Andreea Esca a impresionat o țară întreagă: „Ce este în sufletul lor? Ce e în mintea lor?”

Andreea Esca, celebra jurnalistă de la Pro TV, a publicat un mesaj alarmant pe rețelele de socializare, la scurtă vreme după ce a strâns cu tatăl său, o prietenă și doi copii, 5 saci mari de gunoaie de pe o porțiune micuța de rău.

Voi ce credeți că e în mintea unui om care, când termină de mâncat, aruncă punga de la pufuleți în apă?

„Am strâns cu tată (82 de ani), o prietenă și doi copii, 5 saci mari de gunoaie de pe o porțiune micuța de rău. Peturi, haine, pantofi, mobilă, mulți “pampers”, bucăți de plastic din diverse obiecte, o parte dintr-un frigider și multe altele… În final, tata a zis că el nu înțelege ce este în sufletul oamenilor care aruncă toate acestea în rău. Eu însă, mă întreb ce este în mintea lor?! Ei, copiii lor, prietenii lor, vecinii lor, clienții cabanelor lor, nu fac baie în apa aceasta care vine atât de curată și frumoasă din munte? Oare le place să le treacă un pet de bere pe lângă picioare și un scutec pe lângă mână? O valiză prin fața ochilor și zeci de pungi să stea agățate în crengi? Că despre faptul că ar putea să le pese de natură și de perfecțiunea ei… nu vreau să exagerez! Voi ce credeți că e în mintea unui om care, când termină de mâncat, aruncă punga de la pufuleți în apă?” a scris Andreea Esca pe Facebook.

Postarea de pe Facebook a strâns, rapid, mii de aprecieri din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

„In mintea lor este acelasi tip de gunoi. Faptele lor sunt fix oglinda sufletelor si a minții lor: „dupa mine potopul, doar eu contez, doar nevoile mele sunt importante”. Cu oricat optimism as privi viitorul, totusi situatia asta in care orice este „colectiv” nu conteaza iar important este doar ceea ce este „individual”, din pacate nu se va schimba nici 1-2 generatii de-acum inainte”, „ Bravo Andreea, o atitudine FOARTE MISTO cu postarea asta, drept dovada si numarul mare de aprecieri intr un timp asa de scurt ! FELICITARI PENTRU IMPLICARE”, Asta tine de educația primită acasă. De când ma știu , dacă tata consuma ceva pe drum păstra ambalajul pana găsea un coș de gunoi sau pana ajungeam acasă. Văzând asta când eram copil mi s-a întipărit in minte. Scăpam ceva din mâna si o lua vântul alergam după ea pana o recuperam. Trist ca mulți nu acorda planetei noastre respectul si iubirea ce i se cuvine”, au scris câțiva dintre cei care au comentat postarea știristei.

Am strans cu tata( 82 de ani), o prietena si doi copii, 5 saci mari de gunoaie de pe o portiune micuta de rau. Peturi,…

Posted by Andreea Esca on Sunday, 16 August 2020

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *