Info Actual > Showbiz > Poliția Română, pusă în dificultate de Andreea Esca. Cu ce problemă s-au confruntat oamenii legii?
Showbiz

Poliția Română, pusă în dificultate de Andreea Esca. Cu ce problemă s-au confruntat oamenii legii?

Poliția Română, pusă în dificultate de Andreea Esca. Cu ce problemă s-au confruntat oamenii legii?

La un control de rutină, Andreea Esca, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, activând pe piață de peste 20 de ani, i-a pus în dificultate pe polițiștii de la Rutieră. Cu ce problemă s-a confruntat oamenii legii?

În cadrul unui interviu, Andreea Esca a mărturisit o întâmplare din trafic, când a fost oprită de un polițist. Din cauza numelui din buletin, omul legii s-a „chinuit” să o caute pe aceasta în baza de date timp de jumătate de oră.

Andreea Esca: „…mă cheamă Esca Eram”

„M-a oprit odată un poliţist şi nu mă găsea în baza de date. A durat vreo jumătate de oră până ne-am dumirit împreună că mă cheamă Esca Eram…”, a mărturisit jurnalista de la Pro TV, potrivit cancan.ro.

Andreea Esca, o căsnicie fericită alături de soțul său, Alexandr Eram

Cei doi sunt căsătoriți de 21 de ani și au împreună doi copii, pe Alexia și Aris. Vedeta, care activează în calitate de realizator-prezentator în cadrul Știrilor Pro TV, a povestit într-un interviu despre cum au depășit momentele mai putin plăcute din relația lor, dar și despre gesturile romantice pe care acesta le face.

„A făcut o mulțime de gesturi romantice și nu cred că aș putea să spun că unul a fost mai romantic decât altul… Chiar nu-mi dau seama, n-aș putea să aleg unul. El e un om atent, ca să zic așa, la nevoile mele, și cred că, pentru mine cel puțin, cel mai romantic este faptul că mă susține tot timpul și că îmi dă câte un mesaj în care îmi spune: Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!’, după știri sau după vreun eveniment… și așa mai departe”, a mărturisit Andreea Esca