Info Actual > Showbiz > Andreea Raicu, apariție de milioane. Imaginea care i-a lăsat decolteul la vedere i-a dat gata pe toți
Showbiz

Andreea Raicu, apariție de milioane. Imaginea care i-a lăsat decolteul la vedere i-a dat gata pe toți

Andreea Raicu, apariție de milioane. Imaginea care i-a lăsat decolteul la vedere i-a dat gata pe toți

Andreea Raicu, apariție de milioane. Imaginea care i-a lăsat decolteul la vedere i-a dat gata pe toți! Vedeta s-a lăsat fotografiată într-o rochie provocatoare, de culoare roșie, care i-a scos în evidență silueta perfectă.

Andreea Raicu le-a mărturisit fanilor că imaginile au fost făcute pentru o campanie, însă recunoaște că întotdeauna a avut această latură senzuală pe care acum o poate exploata din plin prin intermediului ședinței foto respective.

„După cum stiți deja, iubesc provocările. Mi s-a propus o ședința foto care mi-a plăcut mult, mai ales mood-ul propus, senzual, îndrăzneț, dar intim. Când a fost cazul, chiar și cu un pic de umor.

Dar, cel mai important e că mă recunosc pe mine, așa cum sunt eu, în fotografii. Nu simt că joc teatru, nu simt că în pielea vreunui personaj – sunt eu, Andreea poate în ipostaze în care nu m-ați mai văzut”, a scris aceasta pe Instagram, în dreptul imaginii în cauză.

Vedeta a dezvăluit că i s-a propus să accepte o sumă uriașă pentru a apărea dezbrăcata în paginile celebrei reviste, însă a refuzat în cele din urmă.

„Prima data, când am venit din India, când am realizat ca oamenii spun lucruri despre ei, nu despre mine. 100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy și m-am gândit ca dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi”, a dezvăluit Andreea Raicu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

VISUL MEU ESTE SĂ RĂMÂN ÎNSĂRCINATĂ ȘI SĂ NU ȘTIE NIMENI PÂNĂ CÂND NASC

Andreea Raicu a mai declarat că își dorește enorm să devină mamă: „Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz”.

„Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie”, a mai spus Andreea Raicu.