Info Actual > Showbiz > Andreea Raicu, ofertă de nerefuzat de la Playboy: „Acesta e suma care mi s-a oferit”
Showbiz

Andreea Raicu, ofertă de nerefuzat de la Playboy: „Acesta e suma care mi s-a oferit”

Andreea Raicu, ofertă de nerefuzat de la Playboy: „Acesta e suma care mi s-a oferit”

Andreea Raicu, ofertă de nerefuzat de la Playboy. Vedeta a dezvăluit că i s-a propus să accepte o sumă uriașă pentru a apărea dezbrăcata în paginile celebrei reviste, însă a refuzat în cele din urmă.

„Prima data, când am venit din India, când am realizat ca oamenii spun lucruri despre ei, nu despre mine. 100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy și m-am gândit ca dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi”, a dezvăluit Andreea Raicu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc

Andreea Raicu a mai declarat că își dorește enorm să devină mamă: „Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz”.

„Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie”, a mai spus Andreea Raicu.

Printre alte dezvăluiri, vedeta a spus că a fost foarte afectată de titlurile apărute în ziare, în urmă cu 20 de ani, care de cele mai multe ori nu erau adevărate.

Nu înțelegeam de ce poate cineva să inventeze ceva

„20 de ani de televiziune. Nu era presa asta mondenă, era revista VIP. Îmi aduc aminte că era o știre îngrozitoare despre mine, că am fost bătută. Am plâns enorm, pentru că nu înțelegeam de ce poate cineva să inventeze ceva despre cineva fără să îl cunoască.

Atunci aveau o putere foarte mare publicațiile, nu exista social media. Când se scria ceva la ziar era sfânt. Am avut perioadă în care revista Star m-a hărțuit și chiar m-a fotografiat cu cineva, am plecat la munte, iar la vila aceea nu erau draperii. Într-o noapte, când stăteam în pat am auzit o mașină. I-am zis că sunt paparazzi. S-a dovedit că aveam dreptate. Și așa a apărut povestea asta. Atunci, m-am simțit violată, eram într-un moment intim cu cineva foarte apropiat. I-am dat în judecată, am câștigat și am donat banii, pentru ca mi se păreau bani murdari. Mai chinuitor a fost pentru mama ea. Am suferit mult, dar cred că mult mai mult a suferit mama mea’, a mărturisit Andreea Raicu în emisiunea de la PRO TV.