Lifestyle

Angela Similea, atacată de cel de-al doilea soț. „N-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații”

Angela Similea, atacată de cel de-al doilea soț. „N-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații”

Angela Similea, atacată de cel de-al doilea soț. „N-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații”.

Cel de-al doilea soț al Angelei Similea a fost Sorin Movileanu, un instrumentalist de excepție. Acesta a făcut o serie de dezvăluiri despre fosta sa soție. Din păcate, acesta nu a avut cuvinte de laudă la adresa mamei fiului său.

Fostul soț al Angelei Similea a povestit cum s-au cunoscut. Amândoi fiind muzicieni, s-au întâlnit la un turneu al lui Horia Moculescu. Au stat la povești și au jucat cărți, iar între ei a început să se înfiripeze o poveste de dragoste, conform wowbiz.ro.

„Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov.

După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”, a spus Movileanu.

„Angela Similea este o femeie rea”

Cei doi au avut împreună un fiu, Sorin Hilgen. Fiul interpretei este specialist în calculatoare, este stabilit de mai bine de două decenii peste Ocean, în Sudbury, Massachusetts, și a fost înfiat de cel de-al treilea soț al interpretei, omul de afaceri olandez Jan Hilgen. Îndrăgita cântăreață a avut patru căsnicii. Al doilea său soț a declarat pentru sursa citată că Angela Similea și-a înșelat toți bărbații.

„La divorț, mi-a spus că mă va ține la curent cu tot ce se va întâmplă important în viață băiatului nostru, Sorin, dar nu s-a ținut de cuvânt. Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea… Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații”, a fost declarația lui Sorin Movileanu.

 

Sorin Movileanu