Economic

Antreprenorii primesc o oferă greu de refuzat! 300.000 de euro în schimbul a 10% din capital

antreprenorii
sursa foto arhiva companiei

Antreprenorii români au acum la dispoziție o șansă de a-și începe sau dezvolta afacerile, având acces la fonduri în valoare de 300.000 de euro. Procesul de aplicare este simplu și se rezumă la completarea unui formular concis. Astfel va fi mai ușor pentru antreprenori să obțină finanțările necesare pentru a-și duce la îndeplinire proiectele de afaceri.

A fost lansată a doua ediție a programului Alpha de către fondul de investiții Eleven. Programul oferă  start-up-urilor românești din domeniul tehnologiei șansa de a beneficia de finanțări în valoare de 300.000 de euro. În schimbul sprijinului financiar, start-up-urile sunt invitate să cedeze 10% din capitalul total. Antreprenorii vor primi un plan de afaceri personalizat. Aceștia vor mai primi acces la experiența și resursele acumulate de fondul de investiții.

Programul Alpha parcurge trei etape esențiale: Discovery, unde antreprenorii interacționează direct cu clienții pentru a înțelege nevoile acestora; Design, în care fondatorii învață să creeze produse sau servicii adaptate cerințelor clienților; și Delivery, etapa în care antreprenorii dezvoltă o strategie de intrare pe piață, pregătindu-se să-și vândă produsele, potrivit DailyBusiness.