Lifestyle

Anunț oficial făcut de Firea: Achiziție importantă în lupta cu pandemia

Anunț de ultimă oră transmis de Gabriela Firea. Din nefericire, mii de români sunt infectați deja cu virusu ucigaș. În acest sens, Gabriela Firea a făcut un anunț importantă în lupta cu pandemia.

Prin intermediul unei rețele sociale, Gabriela Firea spune că Primăria Capitalei a achiziționat aparatură mai performantă pentru spitalul Victor Babeș.

Anunț oficial făcut de Firea: Achizitionam de urgenta un aparat de dializa

„Achizitionam de urgenta un aparat de dializa pentru Spitalul Victor Babes, care va fi utilizat in tratamentul pacientilor bolnavi de Covid-19 care dezvolta complicatii renale. Le multumesc consilierilor generali care au participat la aceasta sedinta organizata in plina pandemie, mai ales celor care sunt seniori dar si colegei noastre care este insarcinata”, a transmis Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a mai menționat că în cel mai scurt timp același spital va primi și un aparat care are capacitatea de a testa mult mai rapid oamenii suspecți de COVID-19.

„In aceasta perioada, am mai achizitionat, tot pentru Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes , un aparat care permite o viteza mai mare de efectuare a analizelor de testare (un sistem de extractie automata de acizi nucleici).

Totodata, a fost finalizata achizitia pentru 2 aparate PCR de diagnosticare moleculara a infectiei COVID 19 iar Primaria Capitalei, prin ASSMB, deruleaza in regim de urgenta achizitii pentru materiale sanitare, echipamente de protectie si dezinfectanti, la solicitarea spitalelor aflate in administrare”, a concis Gabriela Firea pe rețeaua personală de socializare.