Social

Apare un nou tip de voucher! Se dau 10.000 de euro

voucher
sursa foto: arhiva companiei

Ministrul Proiectelor Europene, Adrian Câciu, lansează un proiect inedit axat pe implementarea de panouri fotovoltaice. Finanțarea se face prin intermediul Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Detaliile privind criteriile de eligibilitate, precum și banii oferiți de voucher sunt prezentate în comunicatul oficial emis de autorități.

Fondurile alocate vor fi destinate în mod specific rezidenților casnici. Statul urmează să stabilească condiții precise pentru cei care doresc să beneficieze de acest grant. Câciu a subliniat importanța stabilirii unor criterii clare și adaptate pentru beneficiarii proiectului, asigurând astfel eficienta și corectitudinea distribuirii resurselor financiare.

„Valoarea unui voucher pentru panouri fotovoltaice este de până la 25.000 de lei, este echivalentul a 5 kilowați. Acest voucher de 25.000 de lei pentru panouri este însoțit de încă un voucher de – 25.000 de lei pentru capacitate de stocare, pentru baterii. Deci 50.000 de lei (în total – n.r.), 10.000 de euro pentru o gospodărie” a spus ministrul Câciu, scrie Playtech.