Lifestyle

Apel disperat pe Facebook! Cristina Bălan, pe punctul de a fi încătușată pentru că fii săi s-au suit pe tobogan

Apel disperat pe Facebook! Cristina Bălan, pe punctul de a fi încătușată pentru că fii săi s-au suit pe tobogan

Apel disperat pe Facebook! Cristina Bălan, pe punctul de a fi încătușată pentru că fii săi s-au suit pe tobogan. Scandalul s-a desfășurat, ÎN DIRECT, pe pagina de Facebook a Cristinei Bălan. Soțul Cristinei, Gabriel Bălan a fost pe punctul de fi luat la bătaie. Motivul? A încercat să-și apere nevasta, cunoscuta cântăreață, Cristina Bălan.

Poliția a crezut de cuviință să o ducă pe aceasta la secție. Cei doi copii ai vedetelor, amândoi cu Sindrom Down, au făcut „imprudența” de a se sui pe niște tobogane din parc.

„Infracțiune comisă de o mamă cu doi copii speciali”

„Sunt un om care respecta legea, sunt un om civilizat si care respecta oamenii. Dar ce am intalnit astazi in acel parc nu sunt oameni. Sunt niste uniforme incapabile sa inteleaga ca insignele lor nu le dau dreptul sa se poarte ca niste roboti si ca oamenii au situatii si situatii.

1. Imediat ce am fost somata sa ies din parc i-am explicat politistei ca e vorba de doi copii cu SD si ca e nevoie de rabdare. Mi s-a raspuns ca si ea are copii si unde mi-e autoritatea de parinte. Poftim??!

2. Nici pe departe nu a dorit tanti politista sa ma ajute in vreun fel. Ci doar sa-si exercite puterea si autoritatea. I-am tot explicat ca nu am cum sa parasesc locul in 2 minute, la fel ca ceilalti copii si parinti care mai erau pe acolo. Dar ea dorea sa ma misc rapid, sa urc eu dupa copii, sa-i trag cu forta de pe tobogan, eventual.

3. A dorit sa ma legitimeze, i-am spus numele si apoi am fost distrasa (doh!) de copii, sa-i conving sa coboare de sus. Iar ei se blocasera un pic, din cauza schimbului de replici dintre mine si politista.

Polițiștii au fost iritați că eu vorbesc agresiv

4. Am plecat fara sa-i mai spun nimic politistei. Dar m-am trezit cu doi colegi chemati de ea sa rezolve grava infractiune comisa de o mama cu doi copii speciali.

5. Colegii dumneaei au fost iritati ca eu vorbesc agresiv (nu am injurat, nu am jignit cu nimic, dar eram agitata si vorbeam pe ton rastit). Motiv pentru care mi-au cerut sa ma legitimez. Nu aveam buletin la mine pt ca iesirea asta in parc n-a fost planificata, ci la dorinta copiilor de a se da pe tobogane.

6. Unul dintre indivizi m-a tot hartuit. M-a luat de brat sa ma duca la sectie pt ca nu ma legitimez (adica nu voiam sa dau data nasterii, ca numele mi l-am spus si chiar l-am rugat sa ma caute pe google, ca are toate datele necesare).

7. Acelasi individ in uniforma imi tot cerea sa stau pe loc pt a ma legitima. Le dadusem si data nasterii si pe bunica si tot), in conditiile in care incepuse sa ploua de ceva vreme iar acum se intetea. Eu fiind cu doi copii de mana, el tragea de mine sa stau pe loc. Eu tipam la el ca duc copiii in masina. El avea pretentia sa raman in ploaie, cu doi copii mici, pana reuseste colegul lui sa verifice cine sunt. Lucru care dura de ceva vreme, de parca ma cauta cu cfr-ul”, a scris Cristina Bălan pe pagina sa de Facebook.

Polițistul român trebuie să-și exercite puterea, să pună genunchiul pe gâtul cetățeanului”

„Pentru politista care ma si ironiza ca parinte, o intrebare: cand v-am adus la cunostinta situatia cromozomiala a copiilor mei, nu puteati sa va oferiti sa ma ajutati? Ca de la mama la mama? Sau sunteti doar politista?
Am refuzat vreo clipa sa parasesc parcul? Nu. Dar puteati sa ma ajutati sa iau de acolo copiii in timpul pe care mi-l cereati? Sau sa stati si sa asteptati, ca omul, sa aiba timp si copilasii sa reactioneze si sa coboare de unde erau, fara panica sau altele. Ca nu facusera nimic rau.

Dar nu, politistul roman trebuie sa-si exercite puterea, sa puna genunchiul pe gatul cetateanului. Dar, atentie! Nu pe gatul infractorului, nuuuu, aia sunt eliberati la doua minute dupa crima, viol etc. Eventual si cu scuze/compensatii pt conditiile din parnaie.
Dar noi, noi parintii astia periculosi, care incalcam legile si ordonantele, noi suntem amenintati cu dusul la sectie, cu amenzi si cu altele”, a mai spus cântăreața.