Info Actual

Info Actual > Showbiz > Are 49 de ani, dar arată de 20! Care este secretul Oanei Cuzino? A exclus un singur ALIMENT
Showbiz

Are 49 de ani, dar arată de 20! Care este secretul Oanei Cuzino? A exclus un singur ALIMENT

Are 49 de ani, dar arată de 20! Care este secretul Oanei Cuzino? A exclus un singur ALIMENT

Are 49 de ani, dar arată de 20! Care este secretul Oanei Cuzino? A exclus un singur ALIMENT. Medicul geriatru nu a facut eforturi prea mari pentru a-si pastra sanatatea trupului si a mintii. Medicina a jutat-o foarte mult, deoarece e specializata in ramura geriatriei, cea care studiază și tratează bolile bătrâneții.

Vedeta ProTV are o silueta care le-ar face invidioase și pe tinerele de 20 de ani, iar chipul său nu are niciun rid. Nu e un secret că Oana este o adeptă a stilului de viață sănătos, pasionată de sport, pe care îl practică cu regularitate, iar regimul său alimentar este atent alcătuit.

Inca de pe banicile scolii a aflat ce anume trebuie sa elimine din viata ei ca sa nu ajunga la o batranete apasatoare.

Are 49 de ani, dar arată de 20! Care este secretul Oanei Cuzino? A exclus un singur ALIMENT

“Am renuntat la zahar. Zaharul influenteaza hormonul de crestere si nu este indicat sa il consumam mult. Nu mananc deloc fast food pentru ca facand facultatea de medicina stiu ce efecte are asupra corpului. Uneori imi este pofta de inghetata pentru ca este desertul care ingrasa cel mai putin, mai ales daca este facuta in casa”, a declarat vedeta in presa glossy.

Asta mi-a guvernat toată filosofia de viață, poate cu trecerea timpului am aplicat-o cu și mai multă convingere

„Pablo Picasso spunea că «Tinerețea nu are vârstă». Nu uitați, va rog, că sunt gerontolog, nu doar geriatru, și mă pasionează știință îmbătrânirii, că fenomen, percepție… În câteva cuvinte: eu trăiesc pe deplin după principiul „azi ești mai tânăr decât mâine” și trebuie să te bucuri de momentul prezent, să-ți trăiești viață intens și cu adevărat, punându-ți în valoare ideile frumoase și constructive, ceea ce contează pentru tine și pentru cei pe care îi prețuiești și respecți. Restul contează prea puțin… Asta mi-a guvernat toată filosofia de viață, poate cu trecerea timpului am aplicat-o cu și mai multă convingere “, a spus Oana Cuzino, potrivit EVZ.