Lifestyle

ARE PRESA VREUN DUMNEZEU? Dan Andronic, Mirel Curea, Pr. Prof. Univ. Dr. Ioan Chirilă, Pr. Sabin Vodă vor răspunde

Are presa vreun dumnezeu?
sursa foto: arhiva companiei

IMPACT este o comunitate formată în jurul Mănăstirii Oașa. Aceasta este deschisă tuturor celor care lucrează în mass-media. Inițiatorii își propun să faciliteze schimbul de experiență în afara redacțiilor. Scopul este să creeze un mediu informal și prietenos. Aici, profesioniștii din mass-media cu valori comune pot să se conecteze și să colaboreze.

Activitățile grupului sunt: întâlniri tematice, conferințe, workshop-uri la Mănăstirea Oașa, Schitul Găbud sau în mediul online. Prima întâlnire IMPACT va avea loc în data de 24 iunie, la Mănăstirea Oașa.
Scopul nu scuză mijloacele! Un om de comunicare poartă cu el responsabilitatea față de audiență, societate, spațiul public, dar și față de conștiința lui. Harul lui Dumnezeu poate să desăvârșească munca de apostol al comunicării, iar cuvintele lui chiar să ajungă până la marginile lumii.

Vă invităm să descoperim împreună tainele comunicării la Mănăstirea Oașa, în data de 24 iunie, la prima întâlnire a Comunității IMPACT.

Dacă Are presa vreun Dumnezeu? ne vor spune invitații noștri: Dan Andronic, Mirel Curea, Pr. Prof. Univ. Dr. Ioan Chirilă, Pr. Sabin Vodă.

Cine sunt invitații?

Domnul Dan Andronic este ziarist din anul 1992. Și-a început cariera la Evenimentul Zilei, apoi a deținut funcții de conducere în diferite instituții media. În prezent este proprietar al Editurii Evenimentul și Capital. Are numeroase articole de opinie, cărți scrise și este un apreciat comentator politic.

Dan Andronic, ziarist din anul 1992

Dan Andronic, ziarist din anul 1992

Domnul Mirel Curea lucrează în presă din anul 1990. A debutat la săptămânalul Zig-ZagExpres Magazin, Național, Gardianul și Adevărul sunt doar câteva din reperele care i-au marcat traseul profesional. După o pauză de 18 ani, în 2015 a revenit la Evenimentul Zilei. Obligat de viață să practice cu preponderență jurnalismul investigativ, a visat și visează în continuare să scrie reportaje literare din categoria celor care făceau fala jurnalismului interbelic.

Domnul Mirel Curea, lucrează în presă din anul 1990

Domnul Mirel Curea, lucrează în presă din anul 1990

Pr. Prof. Univ. Dr. Ioan Chirilă este membru în comitetele de redacţie ale mai multor reviste de specialitate din țară și străinătate. Este editor al primei reviste care promovează exegeza ortodoxă românească concentrată pe interpretarea patristică a Vechiului Testament. Părintele Ioan Chirilă a studiat teologia la Cluj-Napoca și Sibiu, limba ebraică biblică la Universitatea din Budapesta și a fost bursier al Universității din Tel Aviv (Israel). Actualmente este profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.