Diverse

Artista Alla Pugaciova, lovitură dură pentru Putin, după ce soțul a fost pus la index. E vorba de „agenți străini”

Artista Alla Pugaciova, lovitură dură pentru Putin, după ce soțul a fost pus la index. E vorba de „agenți străini”

Imediat după începerea războiului fraticid, o serie de personalități ale lumii ruse au luat reacție imediată, exprimându-și indignarea pe propriile pagini de socializare, lucru care nu a trecut neobservat de oamenii de la Kremlin. Unul dintre aceștia este tânărul actor Maksim Galkin, soțul celebrei Alla Pugaciova. În aceste zile, ea a lansat, tot în spațiul virtual, o cerere, aparent, bizară.

De ce Alla Pugaciova a cerut să fie inclusă în lista ,,agenților străini” și care sunt planurile soțului Maksim Galkin

Artistă a poporului, decorată cu mai multe însemne de stat, oferite de președinții ruși, unul după altul, inclusiv Putin, Alla Pugaciova, după ce a fost plecată toată vara în străinătate, a revenit cu puțin înainte de 1 septembrie, pentru a-și duce cei doi copii, la școală.

A revenit singură, fără soțul său, actorul Maksim Galkin, care a rămas în afara Rusiei, mai ales pentru faptul că este scris, la loc de cinste, pe lista neagră a agenților ruși ce se află în exteriorul țării.

În aceste zile, artista a surprins cu o declarație pe care a postat-o pe pagina personală de social media, prin care, cere să fie și ea inclusă în această la fel de ”celebră” listă.

În cererea ei, Pugaciova spune și motivul pentru care dorește să fie și ea inclusă în lista aceasta:

„Apel către Ministerul Justiției al Federației Ruse. Vă rog să mă înrolați în rândurile agenților străini ai țării mele iubite, pentru că sunt solidară cu soțul meu, o persoană cinstită și decentă, un patriot adevărat și incoruptibil al Rusiei, care dorește patriei prosperitate, viață pașnică, libertate de exprimare și încetarea morții copiilor noștri pentru scopuri iluzorii, care fac din țara noastră un proscris și complică viața cetățenilor noștri.”

Textul original publicat pe Instagram rus. Foto: unica.md

Aproape 3,5 milioane de utilizatori sunt abonați la Instagram-ul Allei Pugacheva, scrie media. În comentariile postării, mulți dintre ei și-au exprimat admirația pentru declarație și i-au mulțumit cântăreței pentru sinceritatea și onestitatea ei.

Planurile lui Maksim Galkin

Maksim Galkin, actor de comedie rus și cetățean al Israelului, a plecat din Rusia, imediat după începerea războiului. Din câte se știe, artistul locuiește la familia sa din Israel, acolo unde a stat toată vara și Alla, împreună cu cei doi copii gemeni ai lor. Fiind o persoană non-grata pentru Kremlin, el nu a putut reveni la 1 septembrie să își vadă copiii în prima lor zi de școală. În tot acest timp, Galkin a făcut ce știe el mai bine și anume – teatru, fiind bun în domeniul de satiră și umor, de genul one man show.

Exact cu acest proiect, în luna octombrie a anunțat că va fi prezent, la Chișinău, unde acum biletele pentru spectacolul lui se vând pe bandă rulantă, ca pâinea caldă. Prețul unui bilet: între 22,50 și 80 euro.

Foto: evz