Showbiz

Artista Paula Seling a făcut mărturisiri după divorț… “Atât pot să vă spun”

Artista Paula Seling a făcut mărturisiri după divorț… “Atât pot să vă spun”
facebook.com

Paula Seling a făcut dezvăluiri  motivul care a dus la destrămarea unei căsnicii frumoase de 17 ani alături de Radu Bucura. Dezvăluirile au fost făcute după zvonurile apărute în legătură cu divorțul dintre artistă și soțul său.

Viața de familie trebuie să rămână privată

Înainte de a vorbi despre motivul despărțirii de Radu Bucura, aceasta a precizat pentru viva.ro că “din păcate, nu pot să vă vorbesc despre un om pe care îl respect enorm, alături de care am trăit clipe minunate, fără ca acesta să fie de față. Dacă el este dornic să vă vorbească, nu am nimic împotrivă. Eu fiind persoană publică, este în regulă, însă Radu e o persoană deosebit de discretă și îi respect dreptul la intimitate. În plus, mereu am considerat că viața de familie trebuie să rămână privată, de aceea rareori am discutat amănunte din viețile noastre și ar fi total nepotrivit să încep să o fac acum”.

“Atât pot să vă spun”

Apoi, Paula Seling a confirmat: „Da, din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Atât pot să vă spun, pentru că a fost foarte greu!”

“Am luptat mult cu mine”

“Perioada a fost cumplit de grea. Am luptat mult cu mine și am încercat să restabilesc echilibrul de care aveam și am deosebită nevoie, pentru a funcționa la parametri buni. M-am refugiat în muncă, m-am concentrat pe a da tot ce e mai bun, din punct de vedere muzical, scenic, și mi-am făcut o echipă de care sunt foarte mândră. Nu știu, încă, să vă spun ce e bun și ce e rău în toate acestea”.

“Niciunul nu a greșit cu nimic”

“Personal, am considerat un eșec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost pe lume și se întâmplă pentru că așa se întâmplă. Cred că nu trebuie să întrebi de ce. Și, vă asigur, niciunul nu a greșit cu nimic. Pur și simplu, niște diferențe de percepție asupra vieții s-au adâncit în timp. Odată cu maturizarea noastră, am înțeles cine suntem și că ne datoram unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul și lumina de care are nevoie. Este o dovadă de iubire să faci acest gest, atunci când realizezi că poate nu ești ceea ce omul tău are nevoie(…) Nimic nu va fi la fel, dar este parte din dezvoltarea noastră, a fiecăruia, a amândurora”.

Paula, Radu și Elena, fiica adopată de cei doi în urmă cu șase ani

“Elena avea trei ani atunci, iar acum face nouă anișori. Ne-am dorit copii, iar familia noastră a primit-o pe Elena în urmă cu șase ani”…

După divorț “comunicăm și colaborăm în creșterea Elenei. Asta contează cel mai mult și suntem implicați, pe deplin, în viitorul fetiței noastre. Aceste goluri nu se pot înlocui, poți doar să mergi mai departe și să cauți soluții noi la probleme noi. Nimic nu va fi la fel, dar este parte din dezvoltarea noastră, a fiecăruia, a amândurora”, a menționat Paula.

Prin urmare, „nu sunt o mamă singură, ci îl am pe Radu Bucura alături și este tatăl fetiței noastre de aproape șase ani”, a precizat Paula Seling, potrivit viva.ro.