Diverse

Atac la un magazin Louis Vuitton. Hoțul a încercat să treacă prin geam, dar a leșinat lângă marfa furată

Atac la un magazin Louis Vuitton. Hoțul a încercat să treacă prin geam, dar a leșinat lângă marfa furată

Întâmplare de te umflă râsul. Un hoț cu mult tupeu și-a pierdut cunoștința în timp ce încerca să fugă de la locul faptei, un magazin Louis Vuitton din Bellevue, suburbia bogată a orașului Seattle, Washington.

Atac la un magazin Louis Vuitton. Hoțul a încercat să treacă prin geam, dar a leșinat lângă marfa furată

Cel care a dat atacul este un tânăr de 17 ani, care a apucat să îndese în genți marfă în valoare de peste 18.000 de dolari, expusă în magazinul Louis Vuitton din Seattle, chiar cu vânzătorii și oamenii de ordine din incintă.

În înregistrarea video de pe camera de supraveghere, este văzut cum adolescentul o rupe la fugă, se izbește puternic în geamul de sticlă al magazinului, cu gențile furate în spate, apoi căde la pământ.

Două femei, bănuite că ar fi fost împreună cu băiatul, au reușit să scape în timpul incidentului bizar, care a avut loc în luna august la magazinul de lux, dar care a fost dat publicității abia acum.

Serviciul de prevenire a pierderilor l-a reținut pe tânărul care nu era în cea mai bună formă când a fost prins. Era semi-conștient și respira la sosirea ofițerilor, a declarat pentru DailyMail.com ofițerul de informații publice al Departamentului de Poliție Bellevue, Meeghan Black.

Suspectul a fost apoi arestat și mai târziu a fost eliberat și lăsat în custodia unui membru al familiei, la spital, a spus Black.

Procurorii spun că numele hoțului nu a fost dezvăluit pentru că este minor. Acesta face parte dintr-o grupare de hoți din domeniul comerțului cu amănuntul, potrivit Fox News.

Purtătorul de cuvânt al poliției a declarat că a existat o creștere a infracționalității și a furturilor organizate în mai multe locații din oraș.

Jaful de la magazinul Louis Vuitton a avut loc în luna august, dar videoclipul cu pățania lui circulă pe rețelele de socializare.

„Bellevue este o suburbie a orașului Seattle, o suburbie destul de bogată, cu magazine de lux și acces la autostradă, așa că o face o țintă ușoară”, a spus polițistul Meeghan Black.

De la această arestare, a explicat Black, a fost lansată recent o inițiativă de combatere a criminalității, care folosește date în timp real, astfel încât autoritățile să poată urmări momentul imediat în care are loc o infracțiune.

„Departamentul de poliție, în parteneriat cu departamentul de prevenire a pierderilor din aceste magazine, au făcut echipă pentru o mai mare vizibilitate și pentru operațiuni sub acoperire în interiorul magazinelor pentru a-i viza pe acești hoți prolifici. Am avut un succes semnificativ”.