Lifestyle

Au ieșit la iveală detalii cumplite despre moartea rapperului Nosfe la doar 37 de ani, după un concert

Au ieșit la iveală detalii cumplite despre moartea rapperului Nosfe la doar 37 de ani, după un concert

Vestea morții rapperului Nosfe a uluit o întreagă Românie. Nimic nu a dat de înțeles că bărbatul de 37 de ani, puternic și plin de speranță, ar fi putut să moară, lăsând în urmă o familie distrusă pe viață. Și, totuși, dacă cineva ar fi fost atent la unele detalii, poate că nu s-ar fi ajuns la această tragedie.

A cerut o pauză…

Iubit de întreaga Românie, colegii de breaslă ai lui Nosfe au spus că acesta muncea enorm și rare au fost momentele în care acesta de odihnea. Dovadă că sunt sute de piese care încă nu au văzut lumina zilei, iar ultima a fost lansată de artist cu doar două zile să treacă la Domnul. Ultima sa apariție pe scenă a fot sâmbătă, când în timpul spectacolului, artistul a spus că simte ceva în piept. Și a cerut o pauză.

Însă durerea nu a fost luată în seamă nici de el, nici de colegii din trupă. S-au gândit, probabil, că oboseala își spunea cuvântul.

Ulterior artistul a ajuns acasă, iar după ora trei dimineața, soția a sunat disperată la 112, anunțând că Nosfe nu mai prezintă semne de viață. Medicii care au ajuns de urgență, alături de polițiști, nu au putut decât să constate decesul. Toate datele, până în acest moment, arată că Nosfe ar fi suferit un infarct.

„A spus că simte ceva în piept. Nu știu exact, cred că ceva de genul ăsta a zis”

„Toate semnele indică spre chestia asta. Adică el la un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău. Și-a revenit total. A plecat acasă perfect. Om întreg. Proaspăt, fresh, totul în regulă. Nu avea absolut nimic. După care acasă s-a întâmplat ce s-a întâmplat. A spus că simte ceva în piept.

Nu știu exact, cred că ceva de genul ăsta a zis. Eu nu știu, informația asta mi-au zis-o oamenii. Și este informația cu care am rămas eu. Există posibilitatea să se fi speriat, să nu fi fost… nu știm”, au spus colegii din trupă.

Trupul lui Nosfe a fost depus la „Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, strada Dealul Bisericii nr. 54 A, iar astăzi, slujba, va avea loc tot acolo, de la orele 13:00”, a scris Șatra Benz pe InstaStory.