Lifestyle

Doi artiști tineri au murit subit. Mikaben a murit în timpul concertului, Nosfe după concert

Doi artiști tineri au murit subit. Mikaben a murit în timpul concertului, Nosfe după concert
mikaben.com/romaniatv.net

„Nu sunt în stare să vorbesc. Mi-am pierdut cealaltă jumătate și nu am cuvinte”

La vârstă de 41 de ani, în timpul unui spectacol, artistul haitian Mikaben, s-a prăbușit la podea în fața miilor de spectatori parizieni veniți la concert.

 Se pare că în timpul concertului organizat sâmbătă, 15.10.2022 la paris, Michael Benjamin, alias Mikaben, originar din Haiti, ar fi suferit un atac de cord/stop cardiac. Îîn timp ce încerca să părăsească scena, artistul s-a prăbușit pe scenă chiar în văzul fanilor lui, acolo unde s-a și stins din viață.

Mikaben a fost invitat la Paris ca parte a grupului de artiști Carimi din Haiti

Concertul susținut la Paris a avut loc pe Accor Arena (cu o capacitate de 20.000 de locuri), în estul capitalei Franței.

Potrivit celor scrise de reprezentanții sălii de spectacol pe pagina de Twitter, artistul „a murit după ce a suferit o criză pe scenă și în ciuda eforturilor serviciilor de urgență”.

Soția cântărețului este profund marcată de moartea lui Mikaben

Vanessa, soția artistului a transmis că tragedia a lăsat-o fără cuvinte. Iar, potrivit înregistrărilor video apărute pe Internet, artistul haitian, Michael Benjamin, alias Mikaben, interpreta o melodie, după care s-a întors brusc, vrând să părăsească scena. Ulterior a căzut la podea, și chiar dacă a fost solicitat ajutorul medicilor, aceștia nu putut decât să constatate decesul lui Mikaben.

Ce mesaj a transmis soția artistului fanilor

Soția lui Michael Benjamin, Vanessa, care este și însărcinată, le-a transmis, în scris, pe rețelele de socializare, fanilor cântărețului că, în aceste grele momente din viața ei,  are nevoie de intimitate: „Nu sunt în stare să vorbesc. Mi-am pierdut cealaltă jumătate și nu am cuvinte”.

Doliu este și în lumea muzicii din România

Reamintim că duminică, 16 octombrie 2022, s-a stins din viață și un artist de la noi, în vârstă de doar 37 de ani….este vorba de cunoscutul Nosfe, artistul de la Șatra Benz, iar decesul a avut loc după ce trupa a susținut un concert la Romaero, în București:

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată: Fratele nostru @nosfezilla a plecat dintre noi azi-noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, au scris cei de la Seek Music, potrivit evz.ro

Nosfe a fost apreciat și iubit de clegi din breaslă. Loredana Groza, Speak, Smiley și mulți alți artiști sunt șocați de moartea lui Nosfe. Fiecare a reacționat în felul lui. „Baaaa…. NU! NUUUUU!!! NUUUUU!!!!”, a spus Speak, atunci când a văzut cumplitul anunț.

Smiley a postat, pe rețelele de socializare, un mesaj scurt, plin de regrete: „Încă nu îmi vine să cred… Dumnezeu să-l odihnească”, a menționat vedeta de la PRO TV. Loredana Groza a distribuit și ea un clip al unei melodii realizate împreună cu Șatra Benz și mesajul „RIP @nosfezilla”, a relatat retetesivedete.ro.