Diverse

Au trecut 7 ani de când Corneliu Vadim Tudor s-a stins pe un pat de spital. Familia s-a reunit pentru a-i face parastasul

Au trecut 7 ani de când Corneliu Vadim Tudor s-a stins pe un pat de spital. Familia s-a reunit pentru a-i face parastasul

Chiar dacă au trecut șapte ani de când Corneliu Vadim Tudor a plecat la Domnul, durerea familiei nu s-a stins. Fiicele, soția și alți membri ai familiei s-au reunit pentru a-i face parastas la biserica Sfântul Gheorghe Nou, de la Kilometrul 0 al Capitalei. Slujba a fost oficiată de părintele Emil Cărămizaru, care i-a fost duhovnic, pe care l-a admirat și despre care a vorbit nu de puține ori a vorbit în spațiul public.

 „Îl simțim mai prezent pentru că toate lucrurile lui sunt acolo, biroul și tot ce a avut”

Lidia, fiica lui Vadim Tudor, a făcut câteva declarații, pentru Antena Stars, tânăra afirmând cum se simte familia sa după atâția ani de când capul familiei a plecat într-o lume mai bună. Fiica a precizat că acesta le apare în vis ori de câte ori au câte o problemă și îi simt mereu prezența.

„Pentru noi în continuare parcă a fost ieri. Acum că a trecut timpul, retrăim mult mai conștient cele întâmplate atunci. Au fost 7 ani grei fără el. De-obicei când trecem printr-o perioadă grea îl simțim mai prezent. Și îl visăm. Ori prin simplul fapt că locuim în aceeași casă. Îl simțim mai prezent pentru că toate lucrurile lui sunt acolo, biroul și tot ce a avut.”, a spus Lidia.

„Mă întreba cum mă descurc cu toate problemele și cum reușesc să le fac față”

În ultima perioadă însă, visele s-au mai rărit, însă Lidia spune că nu poate uita o noapte în care tatăl a întrebat-o cum reușește să facă față atâtor probleme. „Acum în ultima perioadă nu l-am mai visat. Eu cred că e liniștit, de aceea nu l-am visat. La început l-am visat mult. Cel mai real vis a fost când stătea de vorbă într-o biserică și el era pe patul de spital și mă întreba cum mă descurc cu toate problemele și cum reușesc să le fac față.”, a mai spus tânăra.

Soția lui Corneliu Vadim Tudor suferă și acum

Dacă fetele s-au mai liniștit, soția lui Vadim Tudor suferă și acum enorm după cel care i-a fost partener de viață, dar și cel mai bun prieten. „Mama în continuare suferă și se exteriorizează mai ușor decât noi. După ce a murit tata a intrat în depresie. I-a fost foarte greu și în continuare îi este. Ne-am resemnat cu ideea că el este cu noi și acum.”, a mai spus Lidia.