Lifestyle

Beneficii de care nu știai. Ce pot cere gratuit călătorii în avion

Beneficii de care nu știai. Ce pot cere gratuit călătorii în avion
sursa foto capital.ro

Aproape fiecare persoană a zburat măcar o dată cu avionul. Fie că a fost vorba de o călătorie pentru a ajunge în vacanța visată, sau o excursie cu interes de afaceri. Oamenii își doresc mereu să fie cât se poate de pregătiți atunci când zboară cu avionul. Aceștia își iau la ei toate lucrurile de care au nevoie. Clienții companiilor aeriene au parte de anumite beneficii. Există anumite lucrurile pe care le poți obține gratuit.

Cum este și normal, companiile aeriene își doresc să facă profit. Astfel, mulți oameni nu cunosc faptul că există anumite beneficii de care pot profita gratuit atunci când aleg să zboare cu avionul.

Ce poți cere gratuit în avion

Clienții companiilor aeriene au parte de mai multe beneficii. Există multe avantaje pe care multe persoane nu le cunosc. Dar, pentru a avea aceste plusuri, trebuie să ceri. Când ești la bordul unui avion, există anumite lucruri pe care le poți cere și primi gratuit. Aceste lucruri pot fi oferite pe parcursul zborului.

Acestea sunt secrete de zbor. Însoțitorii nu le menționează, iar cei care știu pot beneficia de aceste lucruri. Sunt anumite lucruri de care ai nevoie în timpul unui zbor și pe care nu le-ai lua în considerare în mod normal.

Beneficii la bordul avionului

La bordul unui avion, puteți primi o pernă sau o pătură în plus. Acestea îți oferă confortul de care ai nevoie. Sunt accesibile la cerere și sunt gratuite.

De asemenea, dacă ți-ai uitat setul de căști acasă, acest lucru nu este o problemă. Însoțitorul de zbor îți poate oferi gratuit o pereche de căști. Există și alte servicii pe care le-ați putea trece cu vederea. Aveți nevoie de medicamente pentru o ușoară durere de cap sau rău de mișcare. Majoritatea companiilor aeriene pun la dispoziția clienților lor o serie de medicamente de bază. Cu toate acestea, există și servicii medicale pentru anumite cazuri grave în care este nevoie de intervenția unui specialist.

Mâncare la discreție

În cadrul unei călătorii cu avionul, pasagerii au dreptul de a cere mâncare sau băutură în plus. Dacă nu ai reușit să mănânci sau îți este sete, poți beneficia de ajutor la bord. Dacă ceri, poți primi o porție de mâncare sau o gustare suplimentară. În cazul în care îți este sete, aceștia îți pot oferi la bord apă sau suc gratuit.

Dar, această regulă depinde de compania aeriană. Este vorba de disponibilitatea resurselor de la bord. Unele companii nu vor reuși să rezolve această cerere. Dar, pentru a fi sigur, poți încerca, deoarece o întrebare nu costă nimic.

Zboruri anulate sau întârziate

Călătoriile cu avionul nu merg întotdeauna așa cum a fost plănuit. Deși anulările și întârzierile de zbor pot fi supărătoare, în aceste momente se poate beneficia de sprijin, atât din partea însoțitorilor de zbor, cât și la nivelul companiilor aeriene.

Puteți găsi ajutor în programarea unui alt zbor sau informații cu privire la starea zborului dumneavoastră. În funcție de cât de mult a durat întârzierea sau anularea, aceștia ar putea, de asemenea, să vă ofere bani pentru decontarea hranei sau a cazării, conform Daily Business .