Info Actual

Info Actual > Showbiz > Biletul care i-a speriat pe Vulpița și Viorel. „Mi-e frică! Să nu ne mai urmărească!”
Showbiz

Biletul care i-a speriat pe Vulpița și Viorel. „Mi-e frică! Să nu ne mai urmărească!”

Biletul care i-a speriat pe Vulpița și Viorel. „Mi-e frică! Să nu ne mai urmărească!”

Biletul care i-a speriat pe Vulpița și Viorel. „Mi-e frică! Să nu ne mai urmărească!” Statutul de vedetă vine la pachet și cu părțile mai puțin plăcute. Cele mai noi vedete Antena 1, Veronica și Viorel Stegaru, soții din județul Vaslui, au declarat că se tem pentru viața lor și că se simt urmăriți. Veronica, cea cunoscută de toată țara drept Vulpița, a spus că că a găsit bilet ciudat în ușa apartamentului în care locuiesc.

Biletul îi avertiza să fie mai discreți. „Am văzut că vorbiți despre noi la emisiune. Potoliți-vă! Stați în banca voastră… Țărani de la Blăgești”, scrie în biletul primit de soții Stegaru.

„Dacă ne dau cu pietre în geam? Mi-e frică! Nu știu ce vor să obțină! Să nu ne mai urmărească! Să nu ne mai dea mesaje, să nu se mai amenințe!”, a spus Vulpița, pentru emisiunea Acces Direct, de la Antena 1. Cei doi soți spun că le este teamă și că seara adorm foarte greu. După ce au primit acest bilet, Vulpița și Viorel se simt urmăriți.

„Aseară când am intrat în bucătărie ca să las o geantă mi s-a dat o lumină de telefon de pe un bloc, drept în ochi! De pe același bloc”, a mai povestit Viorel la aceeașia emisiune.