Info Actual

Info Actual > Diverse > Bill Gates, durere fără margini! Tatăl său a murit la 94 de ani
Diverse

Bill Gates, durere fără margini! Tatăl său a murit la 94 de ani

Bill Gates, durere fără margini! Tatăl său a murit la 94 de ani

Bill Gates, durere fără margini! Tatăl său a murit la 94 de ani.

William Henry Gates II, tatăl lui Bill Gates, a murit la vârsta de 94 de ani. Bill Gates Sr. a fost veteran de război și co fondator într-o firmă de avocatură din Seattle. Acesta a avut un rol important în organizația caritabilă a lui Bill Gates, “The Bill & Melinda Gates Foundation”.

„Am avut un timp îndelungat în care să reflectăm cât de norocoși am fost să-l avem pe acest om minunat în viețile noastre, atât de mulți ani”, a scris Bill Gates, pe blogul său.

Cauza decesului nu a fost făcută publică, dar se știe că starea de sănătate a fost în declin.

Melinda gates, soția lui Bill Gates, a publicat pe contul său de Facebook un mesaj emoționant după moartea socrului său.

„Sunt dărâmată de moartea lui Bill Gates Sr. E dificil să explic ce a însemant pentru mine, pentru familia noastră și pentru fundația noastră. Lui Bill Sr. îi plăcea să spună, cu toată modestia care-l caracteriza, că secretul succesului său a fost, pur și simplu, „să apară”.

Și a dat dovadă de clasă mondială la „a-și face apariția”: în calitate de tată și de bunic, în calitate de motor al fundației noastre, unde aproape că nu a lipsit în nicio zi în cei 20 de ani de muncă (deși era pensionar în tot acest timp), și în calitate de stâlp al comunității din Seattle, pentru aproape trei sferturi de secol.

Întotdeauna a adus cu el o înțelepciune extraordinară, integritate infinită și un sens magic al interesului pentru lumea din jur. Ne va lipsi, dar îl vor regăsi pentru totdeauna în oamenii ale căror vieți au fost schimbate de munca fundației noastre și în momentele pline de dragoste pe care familia noastră le-a împărtășit cu el”, a scris Melinda Gates.