Lifestyle

Black Friday la vacanțe. Sejururi de vis la prețuri rezonabile

Black Friday la vacanțe. Sejururi de vis la prețuri rezonabile
sursa foto playtech

Românii sunt foarte pasionați de vacanțe. Motiv pentru care, aceștia sunt mereu în căutarea unui loc nou de vizitat. Cei mai mulți români visează la vacanța de vis, în diferite destinații unice și interesante. Dar, o astfel de escapadă poate aduce costuri destul de mari. Este perioada de Black Friday, iar reducerile se aplică la orice, chiar și la vacanțe.

Românii pot în această perioadă să profite de reducerile uriașe de pe piață. Și să-și rezerve vacanțe în locuri extraordinare, la un preț mai mic. Black Friday vine cu de toate pentru toți.

Black Friday la vacanțe

Deși multă lume nu ar fi crezut, se pare că Black Friday se aplică în orice domeniu de produse și servicii. Chiar și în cazul vacanțelor. Reducerile din această perioadă sunt o veste foarte bună pentru pasionații de călătorii. Partea bună este că agențiile de turism vin cu oferte pentru toate buzunarele.

Tendința de cumpărare a românilor este diferită în perioada marilor reduceri. Aceștia cumpără acum pentru tot anul. În scopul de a face economie și a profita de reduceri. Astfel, comercianții și-au extins ofertele și pentru vacanțe.

Destinații exotice

În această perioadă, agențiile de turism vin cu oferte foarte bune pentru destinații unice și exotice. În perioada reducerilor, se pare că acestea sunt preferatele românilor. Mulți cetățeni au ales să cumpere acum pachete turistice la care nu s-ar fi gândit în altă perioadă a anului.

„Din România avem mai multe chartere, către destinaţii calde, Dubai, Egipt, Mombassa, Kenya, Maldive, Thailanda. Tarifele pentru Egipt încep de la 299 de euro de persoană pentru un hotel de 4 stele cu all inclusive, pentru Omman, 500 de euro de persoană, pentru destinaţii mai îndepărtate, cum este Thailanda, 999 de euro de persoană, 7 zile de cazare, bilet de avion cu toate taxele incluse”, a declarat Cosmin Marinof, director agenţie de turism.

Rezervări pentru sărbătorile de iarnă

Românii care nu și-au făcut planuri pentru sărbătorile de iarnă, pot profita acum de reduceri. Prețurile la cazări au crescut extrem de mult pentru Crăciun sau Revelion. Românii se plâng de aceste schimbări de tarife. Astfel, agențiile de turism au implementat reduceri, iar cererea este mare. Mai ales pentru destinații din țara noastră.

„Vor putea merge şi pe zona de nord, Maramureş, unde tarifele pornesc de la 1500 de lei de persoană pentru  un sejur de trei nopţi cu masă festivă inclusă. În zona Prahovei, un hotel de 4 stele, ar fi undeva la 2500-3000 de lei cu mesele incluse”, a declarat Ana Voican, manager agenţie de turism.

Sezonul estival 2024

Românii vor să profite de reduceri. Astfel, aceștia caută din ce în ce mai devreme pachete de vacanță pentru sezonul estival. Potrivit studiilor, lunile de vară sunt cele mai populare printre români, din punct de vedere al călătoriilor. Astfel, agențiile de turism au venit cu oferte și pentru vara anului 2024.

Cea mai mare cerere a fost pentru destinații precum Turcia, Grecia, Bulgaria sau Spania. Pentru sezonul estival 2024, sejururile de Black Friday sunt acum și cu 50% mai ieftine, conform Observator .