Info Actual

Info Actual > Showbiz > Bogdan Stanoevici, în stare critică. Detalii extrem de triste
Showbiz

Bogdan Stanoevici, în stare critică. Detalii extrem de triste

Bogdan  Stanoevici, în stare critică. Detalii extrem de triste

Bogdan Stanoevici este în stare critică. Actorul este internat la spital, după ce a fost depistat pozitiv cu noul virus. Detalii extrem de triste despre românul care s-a stabilit prin căsătorie în Franța, unde și-a continuat cariera până în momentul acesta critic.

Starea de sănătate a lui Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni si candidat la Presedintia Romaniei, este critică. Medicii i-au indus coma pentru a-i salva viața. De altfel, politicianul a fost supus și unei intervenții delicate care a avut menirea de a-i odihni plămânii pentru o perioadă de 7-15 zile.

Din păcate, starea de sănătate a lui Bogdan Stanoevici este una complicată și din cauza altor probleme. Actorul ar fi făcut și o infecție nosocomială, care în momentul de față îi pune în pericol și mai mult viața, potrivit fanatik.ro.

Reamintim că actorul a ignorat atenționarea autorităților de a purta mască, menționând că nu este bolnav. Acesta declara în luna decembrie a anului trecut că s-a testat în fiecare lună, din varii motive. Atunci, actorul se bucura că toate testele au fost negative.

„Pentru a evita speculatiile ulterioare si atacurile inutile, va spun eu acum – faptul ca nu port masca este in primul rand pentru ca sunt sanatos. Si aici il citez pe ministrul Sanatatii, care a spus ca masca o poarta oamenii bolnavi, oamenii sanatosi nu o poarta. Am facut in fiecare luna cate un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de alta parte, am purtat-o acolo unde eram obligat sa o fac, pentru ca eu sunt un respectuos al legii si mi-a iesit un herpes. Imi pare foarte rau ca va dau din casa, dar in momentul in care as pune masca s-ar produce o infectie si chiar nu am timp de infectii in acest moment”, a spus atunci Stanoevici.

Stanoevici: Nu mai exista niciun fel de dubiu

„Acest virus a fost creat in laborator. Nu mai exista niciun fel de dubiu asupra acestei situatii. Exista brevetul inregistrat si la Paris si la New York. Acest virus, fiind creat in laborator, deci nefiind creat in natura, este extrem de periculos, pentru ca suporta foarte multe mutatii. Ne aflam deja la cea de-a noua mutatie a acestui virus. In momentul in care un virus are mai multe tulpini, cum e cazul acestui COVID-19, e evident ca nu exista un vaccin care sa poată sa acopere toate aceste mutatii”, a afirmat Bogdan Stanoevici.