Diverse

Bombă în lumea sportului. Se despart Simona Halep și Toni Iuruc?

Bombă în lumea sportului. Se despart Simona Halep și Toni Iuruc?

Simona Halep și Toni Iuruc păreau a fi cel mai fericit cuplu, dar situația ar fi cu totul și cu totul altfel. O știre publicată azi, neconfirmată însă, aruncă în aer căsnicia celor doi. Potrivit surselor ProSport, soții Iuruc nu se mai înțeleg și au decis să divorțeze.

Sursele citate susțin că Simona și Toni, într-o discreție totală, vor merge mâine, 8 septembrie 2022, la notar, unde vor încheia căsnicia care a durat mai puțin de un an. Motivul răcelii dintre cei doi se pare că a fost distanța, întrucât Simona era mult timp plecată. Dacă proaspeții căsătoriți vor face acest pas nu vor avea nimic de împărțit, acest lucru fiind stabilit încă de la începutul relației.

Nici vacanța din Grecia nu i-a ajutat

Tot sursele susțin că părinții Simonei i-ar fi spus sportivei să se mai gândească și să mai dea o șansă căsniciei. De aceea, cei doi au reușit să-și ia o vacanță în Grecia, însă nici această plecare nu a rezolvat nimic între ei, iar decizia despărțirii ar fi rămas definitivă.

Toni și Simona ar fi trebuit să facă cununia religioasă într-unul dintre cele mai frumoase locuri din țară, Cazinoul din Sinaia, pe 13 noiembrie. Se pare că au fost date și invitațiile, în jur de 300 la număr, iar nașii urmau să fie un un bun prieten de-al afaceristului, Toni Mihale, alături de soția sa, Cristina.

Toni nu are noroc în dragoste

Să nu aibă Toni Iuruc deloc noroc în căsnicie? Dacă ar divorța și de Simona Halep, ar fi pentru a treia oară. Prima parteneră de viață de care s-a despărțit a fost Arina, din dragostea celor doi venind pe lume și un copil. Cea de-a doua parteneră de viață este Liana, de care s-a despărțit cu puțin timp înainte de a o cunoaște pe Simona. Surse din anturajul lui au susținut că motivul divorțului ar fi fost faptul că Iuruc a fost înșelat, tânăra având și o altă relație în timp ce era căsătorită. Când cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite, Liana era însărcinată în cinci luni, dar Toni nu a recunoscut copilul.

Nici Simona, nici Toni nu au confirmat până acum divorțul anunțat de Pro Sport.

Sursă foto: instagram