Diverse

S-a aflat data nunții Simonei Halep. Cât a plătit ca să închirieze spațiul și cine va întreține atmosfera

simona cununie

Simona Halep numără zilele până când își va pune cununiile pe cap. Sportiva și Toni Iuruc au ales ca cel mai așteptat eveniment al anului să aibă loc la Sinaia, într-o atmosferă de poveste.

Potrivit informațiilor oferite de Playsport-Impact, nunta sportivei va avea loc pe data de 13 noiembrie în Sala Oglinzii a Cazinoului din Sinaia, un loc pentru care s-a plătit suma de 20.000 de euro.

„Simona Halep a închiriat întregul Cazino Sinaia, în schimbul impresionantei sume de 20.000 de euro (n.r. – pentru 24 de ore). Însă, marea petrecere va avea loc în Sala Oglinzii, care are o capacitate de aproape 600 de persoane” spune Playsport.

Cine vor fi invitații

Sursele spun că, deși invitațiile la nuntă nu s-au dat până acum, se estimează că vor veni în jur de 500 de invitați, cap de listă fiind Gică Hagi, Gică Popescu la Ion Țiriac, Ilie Năstase și Ianis Hagi, care va fi însoțit de iubita sa, Elena Tănase.

Există și zvonuri că la nunta Simonei va veni una dintre cele mai mari sportive ale lumii, Nadia Comăneci.

A fost ales un meniu tradițional și modern

În ceea ce privește meniul, tot sursele susțin că Simona și Toni au optat pentru o combinație între modern și tradițional. Fiecare meniu costă 200 de euro. Cei care le vor încânta urechile vor fi Smiley și Loredana, alături de o trupă machedonească.

„Soțul ei este foarte înalt, așa că poate purta ce toc dorește, cât de înalt vrea”

Într-un interviu pentru Ego, cunoscutul designer i-a dat și un sfat Simonei privind încălțămintea care ar trebui purtată la nuntă, în funcție de rochia aleasă. „Am văzut că Simona Halep are foarte mult bun gust, alege mereu ținute care o reprezintă. E mică  de statură, dar are o siluetă foarte bine proporționată.

Soțul ei este foarte înalt, așa că poate purta ce toc dorește, cât de înalt vrea, este loc. Dacă va avea o rochie de mireasă cu mâneci lungi, va trebui să poarte pantofi, dacă are o rochie fără mâneci ideal ar fi o pereche de sandale.

În privința înălțimii tocurilor, am văzut că e curajoasă, poartă, în general, cu multă vervă și tocuri înalte. Însă, la nuntă va trebui să și danseze, iar dansul machedonesc ține foarte mult.

Ar putea purta pantofi cu toc de nouă centimetri și un pic mai gros, căci trebuie să se simtă confortabil și să ducă o nuntă întreagă, toată noaptea.

Sau, dacă are două ținute de petrecere, ar putea alege un toc foarte înalt, de peste zece centimetri, iar mai apoi, după miezul nopții, să încalțe un toc mai comod, de șapte – opt centimetri”, a mărturisit designerul.

Sursă foto: antena 3