Diverse

Bombă la început de an. Codrin Ștefănescu a dat vestea. Ultimul cuvânt l-au avut medicii

Bombă la început de an. Codrin Ștefănescu a dat vestea. Ultimul cuvânt l-au avut medicii

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a dat vestea. Se va retrage temporar din politică, din motive medicale.

Președintele Partidului Alianța pentru Patrie susține însă că îl va sprijini pe Liviu Pop, fostul ministru al educației, pentru conducerea APP. Este cea de a doua lovitură puternică pentru Partidul Alianța pentru Patrie, după ce în vara anului trecut a plecat și Liviu Dragnea.

Codrin Ștefănescu a dat un mesaj pe contul său de Facebook în care a explicat totul. El a specificat că decizia a fost luată după ce s-a consultat cu medicii.

“Medicii mi-au cerut și sunt nevoit să le dau ascultare”

„Dragi români, din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate, am decis să mă retrag o perioadă din viața politică. Medicii mi-au cerut și sunt nevoit să le dau ascultare.

Proiectul #AliantaPentruPatrie, pe care l-am pornit împreună cu mulți dintre voi in urma cu 13 luni, își va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor și dușmanilor de neam, care prin minciună, hoție si vanzarea a tot intereselor străine, au pus stăpânire pe destinele și viețile noastre.

“I-am rugat pe colegii mei să înțeleagă situația prin care trec, să-l susțină pe Liviu Pop”

Dragi patrioți, am predat azi, colegilor mei din APP, un partid al patrioților români, pregătit și organizat bine în teritoriu să între în lupta decisivă a recuperării României, a demnității, a dreptului nostru de a trăi liber in țara noastră!

Am convocat azi un CEx și un congres extraordinar, i-am rugat pe colegii mei să înțeleagă situația prin care trec, să-l susțină pe Liviu Pop – fost ministru al educației să preia conducerea partidului, să rămână uniți si hotărați pentru vremurile cumplite ce vor urma.

“Voi rămâne alături de ei și în timp ce voi purta o nouă luptă, aceea pentru propria-mi sănătate”

Le mulțumesc colaboratorilor mei pentru toată susținerea și implicarea, pentru că au fost alături de mine în bătălia contra răului, le doresc mult succes și mult curaj în misiunea de a reda România românilor!

Voi rămâne alături de ei și în timp ce voi purta o nouă luptă, aceea pentru propria-mi sănătate! Vă mulțumesc vouă, patrioți români, cei care m-ați motivat să construiesc Alianța Pentru Patrie! Vă iubesc! Aveți întregul meu respect!”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Codrin Ștefănescu a făcut un accident vascular cerebral ischemic tranzistor

Potrivit informațiilor oferite de Stiripesurse, Codrin Ștefănescu ar fi făcut un accident vascular cerebral ischemic transistor, din cauza unei hipertensiuni arteriale netratate. De când a început tratamentul, situația s-a stabilizat.