Social

Breaking News! Comunicare tragică de la Grupul de comunicare strategică al MAI

Breaking News! Comunicare tragică de la Grupul de comunicare strategică al MAI. Grupul de comunicare strategică al MAI anunţă că, marţi dimineață, a fost înregistrat al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus. În România au fost confirmat oficial 576 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Persoana decedată este un bărbat în vârstă de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova, confirmat pozitiv în data de 19.03.2020.

Pacientul a sosit pe data de 07.03.2020 din Italia împreună cu fiica sa, care se află în acest test moment în autoizolare.

Pacientul a fost internat pe data de 19.03.2020 la SCBI Craiova cu insuficiență respiratorie, fiind internat pe sectia ATI a spitalului. Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II.

Pe teritoriul României, au fost confirmate până acum 576 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate și externate (51 la Timișoara, 17 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași).