Info Actual > Showbiz > Bursucu dă din casă. Adevărul despre relația cu Teo: Noi doi ne cunoaștem demult!
Showbiz

Bursucu dă din casă. Adevărul despre relația cu Teo: Noi doi ne cunoaștem demult!

Bursucu dă din casă. Adevărul despre relația cu Teo: Noi doi ne cunoaștem demult!

Bursucu dă din casă. Prezentatorul TV a spus adevărul despre relația cu Teo Trandafir, partenera sa de emisiune de la Kanal D.

Adrian Cristea, cunoscut publicului drept Bursucu, a acordat un interviu pentru DCnews și a vorbit, printre altele, și despre legătura pe care o are cu Teo Trandafir, cea cu care face echipă în emisiunea TeoShow și cu care face o treabă bună, potrivit audiențelor.

Bursucu a fost întrebat daca își amintește prima ediție pe care a filmat-o cu Teo Trandafir și dacă a avut vreodată frica eșecului.

Eu cu Teo ne cunoaștem de 20 de ani, adică pentru noi nu a fost prima întâlnire

Bursucu’: Sigur că-mi amintesc prima ediție pe care am filmat-o alături de Teo Trandafir: 5 ianuarie 2015. La început nu am crezut că voi filma cu Teo … când am fost sunat prima dată, în preajma Crăciunului, și am fost întrebat dacă îmi doresc să facem treaba asta împreună, m-am bucurat foarte mult. Eu cu Teo ne cunoaștem de 20 de ani, adică pentru noi nu a fost prima întâlnire pe 5 ianuarie 2015, ci ne cunoșteam cu mult timp înainte… mai exact, când aveam eu 14 ani și jumătate; am petrecut atunci o primăvară împreună, în același loc, pe litoral. Eram cazați la același hotel, Teo avea emisiune, iar eu program artistic acolo…

Am intrat într-o <nouă lume>, și nu mi-a fost teamă să învăț și, în plus, nu mi-a fost atât de greu pentru că Teo nu m-a pus niciodată într-o postura nepotrivită. Atunci când un om este atent cu tine și te face să te simți bine, nu ai temeri. Respecți valoarea omului de lângă tine dar, în același timp, acesta te face să înțelegi că și tu poți ajunge foarte departe.

Bursucu dă din casă. Adevărul despre relația cu Teo: Am reușit să fac pereche perfectă cu Teo Trandafir pentru că, așa cum vă spuneam, noi doi ne cunoaștem demult. În plus, mie îmi plac provocările foarte mult, și nu plec niciodată la de la premisa că mi se poate întâmplă ceva rău, în ceea ce privește o nouă experiență!

Foarte important, așa cum spuneam, Teo Trandafir, prin felul ei de a fi, și cred că și pentru faptul că ține foarte mult la mine, nu m-a pus niciodată într-o ipostază nepotrivită, stânjenitoare, ci a încercat, de la început, să mă îndrume pe drumul cel bun.

Știu cine este Teo Trandafir, nu am încercat niciodată să intru într-o “competiție”

O altă chestiune, și aceasta extrem de importantă, o reprezintă și “chimia” pe care o ai față de omul de lângă tine, de partenerul tău de scenă, pentru că ambii pot fi super talentați, luați individual, dar dacă nu există chimie între ei, nu iese treaba. Dar la noi, între mine și Teo, merge treaba și pentru că eu știu cine este Teo Trandafir, nu am încercat niciodată să intru într-o “competiție” cu ea. Vedeți dumneavoastră, unii oameni, la un moment dat, se iau la trântă cu oamenii de la care ar trebui să învețe și pe care trebuie să-i respecte, în primul rând.

Eu sigur nu voi putea vreodată să fac tot ceea ce a realizat Teo Trandafir, chiar dacă voi rămâne, tot restul vieții, în televiziune, pentru că experiențele ei de viață, în cei peste 25 de ani de carieră, de până acum, sunt diferite de ale mele, indiferent că ne referim la oamenii pe care i-am întâlnit, emisiunile făcute, conjuncturile prin care am trecut fiecare …